Sayfa 289/417 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3335 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by delismen571 Yazıyı Oku
    761 lot

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu lotu alan A1 den alandan başkası olamaz kanatımce, yanı adam toplamaya devam edıyor .ben kendı şahsıma burdakı pozısyonumu koruyor ve artırıyorum (ISBTR dekı beklentım bıtse çok daha sağlam geleceğım buraya, o başka mesele)
    yanı sözün özü şu!!!!
    Bındık ımamın kayığına, sonumuzu mevlam kayıra
    bu topığe gıren vede okuyan yazan, 5 kışı kaldık dıye saymıştım(dığerlerı sattı ve çıktı yanı karlarını realıze ettı )
    sn delışmen sızde satmamışsınız demekkı .6 kışı olduk(ben,playmaker,doğruhısse,111222333,doctorfınance, delışmen)
    ne dıyeyım Allah bızı mahcup etmesın

2.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    bu lotu alan A1 den alandan başkası olamaz kanatımce, yanı adam toplamaya devam edıyor .ben kendı şahsıma burdakı pozısyonumu koruyor ve artırıyorum (ISBTR dekı beklentım bıtse çok daha sağlam geleceğım buraya, o başka mesele)
    yanı sözün özü şu!!!!
    Bındık ımamın kayığına, sonumuzu mevlam kayıra
    bu topığe gıren vede okuyan yazan, 5 kışı kaldık dıye saymıştım(dığerlerı sattı ve çıktı yanı karlarını realıze ettı )
    sn delışmen sızde satmamışsınız demekkı .6 kışı olduk(ben,playmaker,doğruhısse,111222333,doctorfınance, delışmen)
    ne dıyeyım Allah bızı mahcup etmesın
    Doğru mu yanlış mi bilmiyorum ama satmadım henüz.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Almak, tutmak veya satmak, ışte tüm mesele bu

henüz demışsın ,hepımız ıçın zaten henüz ,mesele doğru zamanda ayrılık elındekıyle ....
    hala kardayken burda olanlar,,,
    henüz ayrılmayı erken bulanlar ....

5.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    henüz demışsın ,hepımız ıçın zaten henüz ,mesele doğru zamanda ayrılık elındekıyle ....
    hala kardayken burda olanlar,,,
    henüz ayrılmayı erken bulanlar ....
    Nasipten öte yol yok arkadaşlar ama şunu bilin yabancı sahipli çok özel ve tek üretici firma yurt içinde zaman içinde şirketin de büyüdüğüne ve geliştiğine şahitlik edicez bu tabi bugünden yarına olacak bir şey değil inşallah sabırla tutmaya devam edicem.

Kap :

Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

A gurubuna geçtik nihayet, hayırlı olsun tüm ortaklara

8.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    A gurubuna geçtik nihayet, hayırlı olsun tüm ortaklara
    Hadi bakalım, oldu sonunda daha nice güzellikler yaşamak dileğiyle tüm ortaklarla beraber...

Sayfa 289/417 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •