Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Arttırma niyetini nasıl çıkardınız bilmiyorum.

Ama enflasyon oluşturulana ve istihdam saglanana kadar faiz arttırmayacaklarını. Düşürmek içinse pek imkan olmadığını düşündüklerini. Yani hala Negatif faize karşılar. Çoğu profesyonel bu şekilde yorumluyor.

Yeni bir Japonya olmak istemiyorlar.

https://twitter.com/RaoulGMI/status/...691175946?s=19

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Arttırma niyetini nasıl çıkardınız bilmiyorum.

Ama enflasyon oluşturulana ve istihdam saglanana kadar faiz arttırmayacaklarını. Düşürmek içinse pek imkan olmadığını düşündüklerini. Yani hala Negatif faize karşılar. Çoğu profesyonel bu şekilde yorumluyor.

Yeni bir Japonya olmak istemiyorlar.

https://twitter.com/RaoulGMI/status/...691175946?s=19
    5 yıllık perspektif ve ortalama enflasyon söyleminden..

arz yönlü enflasyon bekliyorum....hemen şimdi değil ama 10 yıllık bir süreçte...devletlerin kapanması ve abd de işsizliğin azaltılması ile yanına hisse piyasası balonunun şişirilmesi sosunu da eklersek neden enflasyon yaratılmasın...10 yıllık bir süreç...abd fabrikalarını kendi ülkesine çekmek istiyor...bu bir devlet politikası...petrolü de şişirecekler bence...iç çatışma ,savaş ile....

beklentilerim

abd uzun vade tahvillerde yön hep yukarı olacak...
    petrol düzeltmelerle yön yukarı...
    abd hisse piyasası sert bir düzeltme sonrası yön hep yukarı...
    altın son bir yükseliş ve tepe yaptıktan sonra hep aşağı..

10 yıllık perspektifim...daha doğrusu sallamalarım...

3. Powell okusa ağzın bal yesin derdi. Niyetleri o gibi ama önemli olan sonuç.

İki ekonomiyi asla kiyaslamiyorum. Ama bizde de parasal genişleme çok iyi niyetle yapılıyor ama sonuç pek iyi olmuyor.
     Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku

arz yönlü enflasyon bekliyorum....hemen şimdi değil ama 10 yıllık bir süreçte...devletlerin kapanması ve abd de işsizliğin azaltılması ile yanına hisse piyasası balonunun şişirilmesi sosunu da eklersek neden enflasyon yaratılmasın...10 yıllık bir süreç...abd fabrikalarını kendi ülkesine çekmek istiyor...bu bir devlet politikası...petrolü de şişirecekler bence...iç çatışma ,savaş ile....

beklentilerim

4. Tabloda EID'nin değeri yanıltmasın, BLCYT bölündü bugün

5.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku

beklentilerim

JPMorgan Varlık Yönetimi Asya strateji direktörü Tai Hui FED in yeni politikasından beklediği sonucu yorumladı: Fed çok uzun süre aşırı gevşek para politikası izleyeceğini vadederek, hem ekonomiyi hızlandırmak, hem de enflasyon beklentilerini yükseltmek istiyor.
    Fed Başkanı Powell Perşembe Jackson Hole Merkez Bankaları zirvesinde yaptığı konuşmada ABD Merkez Bankasının çok uzun süre faizleri sıfırda tutacağı anlamına gelen bir konuşma yaptı.

Bu arada ABD 10 yıllık tavhili US10YT an itibarıyla % 1.72 düşüşle dünkü zirvesinin altında seyrediyor

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    GPG Eral bey var.
    Finans altın fonları için; dün demiştin ki 1932 dolar seviyesini baz alacağız. Yani bugün bu seviyenin üzerindeki kapanışlar olumlu yansıyacak demektir şeklinde anlıyoruz değil mi? Dolar da düne göre ne olur takip etmedim. Bu altın baz alındığı fiyatlara nereden bakıyorsun? Her saferinde sormayalım. Bol kazançlar

Blytc -33 oldu

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Blytc -33 oldu
    Sermaye arttırım yapıldığını söylüyorlar.

Sayfa 289/1002 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •