Sayfa 29/928 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 225 - 232 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by helicobacter Yazıyı Oku
    Teşekürler hocam ama bunlarda ekonomiye zarar veriyo böyle bunu dilimiz döndüğünce anlatmamız lazim

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şirketin üretim satış problemi yok üretiyor satıyor...para kazanamıyor o da iran fabrikasından kaynalık gübretşa eskiye göre daha iyi durumda....iran fabrikasının düzelmesi lazım o da global gübre fiyatlarının artmasına bağlı....

2. Filller tepişiyor(aselsan,halkbank v.s) biz eziliyoruz.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. iran fabrikası % 25-26 kar marjı ile konsolide karın % 80 nini oluşturuyordu..irandan 2016 yılında 1 milyon kar geldi...bir önceki yıl 345 milyon...

Bu tablo nasıl değişecek üre fiyatları 300 doların üzerine çıktığı zaman..yakın zamanda mümkün mü petrol fiyatları destekliyor ama gübre fiyatlarında henüz ciddi artış yok bir ara üre fiyatları 270 dolara geldi 3 haftadır düşüyor 230 dolara indi....fed faiz artırma baskısı doların güçleneceği emtiaların düşeceği fiyatlanıyor....ben her zaman söylüyorum emtia rallisi yoksa ekonomiler düzelmemiş anlamına geliyor...

4. gubrf demek razi performansı demek ..yurt içi fabrika piyasa gübre fiyatlarını kontrol etmek için pazar payını korumak için amme hizmeti yapıyor....bu yeni değil burada ki yöneticilerin işi rahat kar etmek amacı taşımıyorlar ama kapitalist düzende bu tip şirketlerin yaşama şansı yok...

5. 1 haftalık grafik 1 gün tepki veremedi.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

6. Biraz daha zorlasa, Halkbank'ı da geçecek... Ha gayret yönetim...

7. Yazıklar olsun.battı herhalde

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Ayhan Karayamanın sözlerine inandım sattıklarımı dün geri almıştım.
    Bir kez daha gübretaş'ın yatırım yapılmayacak bir şirket olduğunu anladım.
    Her aldığın fiyatın daha da altından alabiliyorsun.
    Bat a.q. firması sende rahatla bizde rahatlayayım.

Sayfa 29/928 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •