son bilanço hiç iç açıcı değil,ama kötü geleceği zaten belliydi vergi dairesine sunduğunda...elinde olanları birazz daha üzecek gibi...umarım yanılırım..![]()
son bilanço hiç iç açıcı değil,ama kötü geleceği zaten belliydi vergi dairesine sunduğunda...elinde olanları birazz daha üzecek gibi...umarım yanılırım..![]()
Sn KUTPO yatırmcıları gelen yıllık karı yıllıkta 9000 eder gozuktuyu halde begenmedım bu saatten sonra artık sansa ıhtıyacımız var. Kalıcı olmayı dusunmuyorum.tutmayı dusunen arkadaslarada basarılar dılıyorum
Sent from my E5603 using hisse.net mobile app
dün ben yorum yaptıktan sonra bilanço gelmiş galiba...bilanço ayın 13 ünde gelir deniyordu...hayırlısı olsun dostlar....arkadaşlar incelemişler 8 milyon vergiye ayırmışlar...ayırmasalar 45 milyon olacakmış....yani son çeyrekte 8-9 milyon kar yapmış demektir...bir de önceki vergi dairesinde 8 milyon zarar görünmüştü bu mantığa ters idi...bu konuda yanılmamışım...
şirket bu ekonomik krizde dahi kar yapmıştır....cirosunu da rekor seviyede artırmıştır....kar marjının iyileşmesi içinde ekonomik krizin hafiflemesi gerekiyor dostlar....bence orta ve uzun vadeli güzel bir hisse...
peki hisse bu gün nasıl tepki verir...bana göre aşırı düşmüş olduğu için olumlu tepki verir...bu gün artılı açılacağını tahmin ediyorum...ama yine de siz kendinize göre karar verin dostlar.....teknik olarak ise sıkıntı yok...yani çıkmak isterse teknik onu aşağı çekmek istemeyecektir...tersine destekleyecektir...bakalım bu gün nasıl davranacak...bilançoyu bende gün içinde incelemeye çalışacağım...bakalım ben neler görebileceğim....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Selam o gunku yazım sırket gotusmem aynen dogrudur. Sızın ıcın sırketı bu GUN uc defa arasam ne degısır gelen kar benımde hosuma gıtmedı, artık hısselerımı tutmayı dusunmuyorum.Hıcbır borsacı gecmıse donuk 8000 mılyon malıyeye vergı odemıs bana gore hava parası,dıger adını sız koyun bu gıderı gormek mumkun degıl. Normal sartlarda kar 45 gelecekmıs saygılar
Sent from my E5603 using hisse.net mobile app
tüm ky lar tabeladaki skora bakıyor...az kar görünmüşse öyle kabul ediyor....bence işin aslına bakmak lazım...sonuçta önümüzdeki yılda bu şekilde kar edebilecektir...eğer kriz hafiflerse kar miktarı daha da artacaktır...yine de hayırlısı diyelim..herkes kendi mantığına göre hareket etmeli....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
35,5x7=248,5 / 40 =6,21 tl
35,5x10 =355/ 40 = 8,87 tl
bu verilere göre hissenin fk fiyatları yukarıda hesapladım dostlar...sanayi şirketleri genelikle fk sı 7 -10 aralığında değerlenirler....7 e göre davransa şu anki 7,14 fiyatı pahalıdır yok 10 a göre davransa şu anki fiyata göre ucuzdur...karar sizlerin dostlar....
ikisinin tam ortalaması ise 7,50 tl dir dostlar....bari buradan değer görse diyorum...
Yer İmleri