-
Allah razı olsun senden üstadım
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Elimde bulunan yüm kağıtlarda satış yok. Alışta da mevcut görünüyor. Bir yorum yapabilirmisğniz bu durum hayra alamet midir?
-
Kanal hareketi son durum...
Gün öncesinde yaptığım yorumda bir realizasyon gelse bile 101 000 seviyesinden gelebileceğini belirtmiştim.
100 800 gördük. Grafikte gördüğünüz gibi kanal üst bandına çarpmış durumdayız. Fakat ne olarak görünen o ki "kabine birileri tarafından biliniyor ve fiyatlanıyor" Cuma günü belirttiğim 98 000 - 98 500 desteğimizden başlayan 3000 puanlık hareket bunun bir ispatı.
Grafikte çember içerisine aldığım bölgelere dikkat ; bu bölgelerde ortalamaların nasıl çalıştığını anlarsanız açıkladığım ana trandin yanında gün içerisindeki dalgalanmaları da tespit edebilirsiniz. "Bu dalgalanmalar hep benzer şablonlar halinde oluşur , vaktim olmadığı için sürekli ekleyemiyorum ama siz kendiniz de bu grafikleri oluşturup izleyebilirsiniz.
21 ağırlıklı ortalamayı kırdığı anda 50 ağırlıklı ortalamayı test ediyor eğer buradan gelen tepkide 21 ağırlıklı ortalama direnç oluşturuyorsa 50 ve 100 ağırlıklı ortalamalara kadar geri çekiliyor.
Kanal desteğimiz 99 000 seviyelerine doğru yaklaşıyor.
Bu geri çekilmeler yükselişin sağlığı açısından gerekli geri çekilmeler .
100 000 ilk destek , aşağıda 99 500 -99 100 gölgesi var.
Desteklerin yine çalışacağını düşünüyorum.
düzeltme sonrası 99 600 üzerinde tutunmayı başarmamız 101 000 üzerindeki dirençlerimizin görüleceği anlamına gelecek.
99 600 bu sabah açılış yaptığımız bölge; eğer bugün mal aldılarsa bu seviye altına anlık bir ziyaret yapsalar bile altında kalmamaları gerekir.
Açıklamaya saatler kala bu denli bir düzeltmeye izin vermeyebilirler de.
Olumlu görüşüm devam ediyor.
Son düzenleme : parasever; 09-07-2018 saat: 16:13.
-
Yarım saat önce geri çekilme olasılığından bahsetmiştik.
Dolardaki hareket bist geri çekilmesini tetiklemiş gibi görünüyor.
Bu ikili hareket biraz da beklenti alınır gerçek satılır kuralının işletilmesi olarak da yorumlanabilir.
-
Yarının durum ne olur parasever üstad
-
Böyle aşağılık bir piyasaya herşey olur. Yapılan bildiğin ahlaksızlık. Bugün neredeyse 101.000 gösterip dakikalar içinde 98.*** e değdirdiler. Akşamına dolar 4.51 den 4.80 e gidiyor. Yazıklar olsun.
-
Kimlerin adı geçti hafta sonu sonuca bakın
Damadını Hazine ve Maliye Bakanı yaptı.
Açıklama öncesi gazeteciler kulis bilgisi diye paylaştıklarında saçmalık diye düşündüm , gerçekmiş...
Yazık...
96 000 yarın görülebilir.
-
Saat 18:00 dolar 4:56
Saat 23:45 dolar 4:73
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules