Sayfa 29/128 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon
Arama sonucu : 1019 madde; 225 - 232 arası.

Konu: PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

1.  Alıntı Originally Posted by abcd1234 Yazıyı Oku
    elinde olanların allah yardımcısı olsun ,

biri % 5 ini almıştı muhtemelen anlaşamadılar veya farklı bişi oldu .bu adam varken götürmediler.

Fabrika arazisi için belediyeden kararda çıkarmışlardı ama yapamadılar bişi.
    Banada oyle geliyor okisi muhtemelen satdi.patron saticagini pek sanmiyorum

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ne desek bos olan bızım mangırlara oldu...boylede hıc yakalanmamıstım daha önce..yok baba borsa morsa hikaye..benı bıle carptılarsa herkesi çarparlar..ne oldugunu bıle anlayamadım..

3. Przmayı en iyi bir ben birde birkaç kişi bilir önceki operasyonda beni duman etmişti
    Tabanı bozmaz bozacak gibi yapar belki bozup birkaç kademede yapar ama sonuçta tabana kitler

4. tabandan 2.430.904 lot alınmış kendi malı değilse ümitsiz olmayın çıkar yine ki o kadar mal alırsan onun bunun malını da alırsın tabandan.
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

5.  Alıntı Originally Posted by tarikkocc Yazıyı Oku
    tabandan 2.430.904 lot alınmış kendi malı değilse ümitsiz olmayın çıkar yine ki o kadar mal alırsan onun bunun malını da alırsın tabandan.
    Sizi hep takip ederim diger sayfalardada hep basarili yorumlariniz vardir.tesekkurederiz umut verdiginiz icin

6. Simdi olasiliklari dusunelim amac ky malinimi toplamakti yada ky mal itelemekti.yada ortaklarda. Biri hissemi satdi.bunu gorecegiz ama en son goren olacigiz operasyonu yapan yaptiktan sonra tabi

7. Olan oldu yarın işin rengi belli olur. Umarım oyun içinde oyun yoktur.

8.  Alıntı Originally Posted by tinkobaras Yazıyı Oku
    Olan oldu yarın işin rengi belli olur. Umarım oyun içinde oyun yoktur.
    Bana sorarsanız hisse yeni bir yükseliş trendine girmek üzere ve hem son kez malı toplamaya çalışıyor hemde iyi bir izleyici kitlesi ediniyor.ytd

Sayfa 29/128 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •