Sayfa 29/1527 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by exren Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=iL1id9soF1k

İzlemenizi tavsiye ederim algoritmik robotlar hk.
    Robot işine girmeyin, erken ölmeyin demiş.....

2. kim alıyor şuanda ortaklar ipek ve kozaa dan
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Valla öyle bir anlatıyorlar ki, internet üzerinden öyle bir sunum yapıyorlar ki, insanın içinin erimemesi mümkün değil.... ...beynimi sulandırdılar...Ben de Demo diye tutturdum, beyefendiler düşüneceklermiş, efendim...bugüne kadar kimseye demo vermemişler meğerse...Dedim içimden, demosuz nasıl alınır bu program....

Belki gerçekten çok iyidir, bilemem, rakibi var zaten piyasada, onun yıllığı da 9000 TL (...ki o da demo göndermeyi kabul etmedi..), adamlar, biz ondan da iyi bir program yaptık diye, çok iddia ediyorlar...
    sayın loruhlano, gerçekten şu soruyu sormak isterdim, eğer bir daha görüşürseniz sorabilir misiniz?

eğer dedikleri gibi iyiyse neden satıyorlar, kendileri işlem yaparak, satmaktan daha çok para kazanamazlar mı? yoksa, bunları geliştiren firmaların borsada işlem yapması yasak mıdır?

Alıntı Originally Posted by mühendis ankara Yazıyı Oku
    sayın loruhlano, gerçekten şu soruyu sormak isterdim, eğer bir daha görüşürseniz sorabilir misiniz?
    eğer dedikleri gibi iyiyse neden satıyorlar, kendileri işlem yaparak, satmaktan daha çok para kazanamazlar mı? yoksa, bunları geliştiren firmaların borsada işlem yapması yasak mıdır?
    O konu çok ince bir durum, sadece kendileri için üretip, güzel para kazanmaları..(Öyleleri de var zaten)..Bunlar izin almışlar ve satıştalar şu andada...Diğer firma 9000 TL den 3 yıldır satıyor zaten...Bu daha çok yeni...Anladığım kadarıyla Matriksin KHN bölümünü çok iyi formülüze etmişler....Oraya ilaveler eklemişler..

6. bağlasan durmaz moduna geçiyorlar galiba... kademeler doldu yine...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sıradan hareketli gunlerde Bankalar primliyken onlar doyuma ulaşmadan kozalar gitmez ki hemen hemen doydular bugün için..sira bize de gelsin artık..
    şuana kadar mahkemeyi fiyatlama konusunda 3 ay önceden bugüne beklenenin yanına bile yaklaşamadılar.. 7.5 lar bana göre zaten normalde olması gereken dip fiyatlar.. altin fiyaları ve kadadaki nakit ile döviz açısından..
    Yarın olaki mahkeme olumlu sonuçlanırsa bu durum iyi birsey mi kötü birşey mi bilemedim.. aşırı sert yukarı hareketler olsaydı mahkeme sonuçlanınca geri gelmek zorunda kalacaktı..
    Bir diğer seçenekte erteleme tabii..

KOZAA>>>20 Dakikalık...İndikatörlerde yukarı kıvrılmalar tamamlanıyor...İyi prim yapmış bankalar da düzeltmelere girdiler..

Sayfa 29/1527 İlkİlk ... 19272829303139791295291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •