kim alıyor şuanda ortaklar ipek ve kozaa dan
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
sayın loruhlano, gerçekten şu soruyu sormak isterdim, eğer bir daha görüşürseniz sorabilir misiniz?
eğer dedikleri gibi iyiyse neden satıyorlar, kendileri işlem yaparak, satmaktan daha çok para kazanamazlar mı? yoksa, bunları geliştiren firmaların borsada işlem yapması yasak mıdır?
O konu çok ince bir durum, sadece kendileri için üretip, güzel para kazanmaları..(Öyleleri de var zaten)..Bunlar izin almışlar ve satıştalar şu andada...Diğer firma 9000 TL den 3 yıldır satıyor zaten...Bu daha çok yeni...Anladığım kadarıyla Matriksin KHN bölümünü çok iyi formülüze etmişler....Oraya ilaveler eklemişler..
bağlasan durmaz moduna geçiyorlar galiba... kademeler doldu yine...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sıradan hareketli gunlerde Bankalar primliyken onlar doyuma ulaşmadan kozalar gitmez ki hemen hemen doydular bugün için..sira bize de gelsin artık..
şuana kadar mahkemeyi fiyatlama konusunda 3 ay önceden bugüne beklenenin yanına bile yaklaşamadılar.. 7.5 lar bana göre zaten normalde olması gereken dip fiyatlar.. altin fiyaları ve kadadaki nakit ile döviz açısından..
Yarın olaki mahkeme olumlu sonuçlanırsa bu durum iyi birsey mi kötü birşey mi bilemedim.. aşırı sert yukarı hareketler olsaydı mahkeme sonuçlanınca geri gelmek zorunda kalacaktı..
Bir diğer seçenekte erteleme tabii..
KOZAA>>>20 Dakikalık...İndikatörlerde yukarı kıvrılmalar tamamlanıyor...İyi prim yapmış bankalar da düzeltmelere girdiler..
![]()
Yer İmleri