Sayfa 29/804 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. [QUOTE=Dandanakan;3326807]
     Alıntı Originally Posted by 07. Yazıyı Oku

Ben teşekkür ederim sayın 07, benim önceliğim dürüstlük,ahlak ve adalet'tir,para çok sonra gelir.Borsa yatırımcı yeri olmaktan çıkmış,kumarhane'ye dönmüş.Hareketler hep 3-5 kuruş alın teriyle biriktirdiği parayı ülkesine güvenip destek olmaya çalışan küçük yatırımcıyı batırmak üzerine kurulmuş.
    Bu bana ters geliyor,elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum sadece burada değil çoğu topik'te
    Şimdi erbos bu hisse bu fiyatlamayı'mı hakediyor asla üç, beş çakal aklınca sığ olan tahta'da istedikleri gibi at oynatıyor'lar.İşlemlerin hepsi cep to cep.Bir cepten öbür cebe.Sabredeceğiz,nakiti olan ufak ufak alıp biriktirecek.
    Sonra sıra bize gelecek,bu at hırsızlarına mal kaptırmayın sakın.
    Erbosa ilk 100 e çıkış yaptığı zamanlarda yakalandım.Ardından ise o mükemmel bayır aşğıya inişi geldi.Zaman zaman birikim yapıyorum.55 leri bile gördükten sonra bu 60 lar artık koymuyor.Hep aynı hareketleri yapıyor aylardır.Al gülüm ver gülüm.O kadar bedelsiz bekledik ondan bile tavana kitlenmedi kağıt.Nasıl bir basirettir bu, başka bir kağıt olsa tavan tavan gider ama erbosa gelince ilk hedef bıraktığı gapı kapatmak oluyor.Herneyse biz erbosu imkan oldukça alamaya devam ediyoruz.Varsın usandırmaya devam etsin belki birgün umutla beklediğimiz günleri yaşatır bize.Olmaz ise de napalım olmadı deriz.

3. Hadi ilk mesaj benden olsun
    Vira bismillah inşallah iyi olacak bundan sonrası diyelim

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hiç bir şey olmaz bu ERBOŞ tan

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. En az 140 150 TL lik
    Değeri olan kağıt
    68.75 maliyetle elimde
    Umudum yok ama

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 1 kere devre kesseydin bari şimdi ilk işi yaptığı primi geri almak olur bu erBOŞun. kesinlikle ytd.

7. %7 erbosun tavanı 😂 .İlk hedef bıraktığı gap olacaktır yine ytd.

8. neyse, torunlar görsün artık hayrını yapacak birşey yok..

Sayfa 29/804 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •