Benim elimde az bir miktar var ,bu fiyatlarda satmaktansa çocuğuma miras bırakmaya karar verdim.
Benim elimde az bir miktar var ,bu fiyatlarda satmaktansa çocuğuma miras bırakmaya karar verdim.
Manipülatör arkadaşlar, biz sizin lafınızla satıp Karaduman’ın lafıyla alacaksak baştan kaybetmeye mahkumuz zaten. Ben bu hisseyi Mart ayında alırken en az 6 ay tutacağım diye aldım ve belirlediğim yere geldiğinde satacağım dedim.Arada girip burayı okusam da hiç yazmaya gerek duymadım. Çünkü hedefim sürem belliydi.Ama borsadan çıkma sürecine yakalandım. Hiç bilmediğim bir durum olduğu için burayı bilgi alış verişi için kullanıyorum. Aramızda çok değerli arkadaşlar var onlar da yönlendirmeye çalışmıyor zaten herkes genel ya da kendi pozisyonuyla ilgili yazıyor. O yüzden kimse kimsenin vebalini almasın. Bizi düşündüğünüz için tekrar teşekkürler😉
Evet, çok güzel...Satacak olanlar en az 3-5 lot kalsın ellerinde...MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa kotundan çıksak n olur ki...
Almak isterse hissemizi kottan çıktıktan sonra tek tek pazarlık etmek zorunda..
Bu şirketin pay değeri en düşük 12 dolardır ki şirket 3 kat büyüdü o tarihten beri.
Verirse veririm.vermezse ben öldükten sonra yasal mirasçılarımla pazarlığa oturur...
Onlara da şimdiden söyledim bak bu senetlerin ederi bu aşşa satmayın diye..
Topu topu 2-3 bin lot ama iş hak hukuk meselesine döndü...
Ben de doğrunun yanında saf tutuyorum.
Satmıyorum bu fiyata...
Çıkarabiliyorsa ortaklıktan çıkarsın...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...
Siz ne düşünürsünüz bilmem ama bence bu aşamadan sonra burayı özellikle seans sırasında mümkün olduğunca az kulllanalım. Yorum yapmadan sadece bilgi alışverişi için kullansak iyi olur. Ortada psikolojik bir savaş var artık. Buradaki yazdıklarımızda yorumlarımızla açık verebiliriz. Polemiğe girmeyelim. Sadece bilgi. Yorum ve duygu olmamalı.
Lütfen her birey bu kendini bilmez kurumu en az 1 kere SPK ya şikayet etsin rüşvet sonucu bu karara olur veren varssa onun ta
İşte giruyirsunuz kul hakkı o bu diyerek yapilanlaari şpk adlı kurumu lutfen cimeere şikayet edelim 50 günümüz kaldı
Ve biste durumumuzu anlatalım en azından bu adiligi gündeme getirelim herşey uygun yolinda ama yukarıda konulan fotoda ne diyor yatırımcıyı mağdur etmeyecek adil bir fiyat bulunur diyor işte burada bir .. çocukluğu yapıldı .yani bir ahlaaksizlik hırsızlık yapıldı bilinen kişiler bu işe imza atanlar tarafından .haksızlık karsiziinda susan adıdır serefsizdir ama gücümüz yetmiyor işte
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adil fiyat bu ise artık ne demeli.Spk nın bu kararına bireysel olarak bulunduğumuz ilin mahkemesine başvurma olanağımız varmı ..![]()
İçeriğe GitAna Sayfa
e-Devlet Kapısı
Ana Sayfa
*
Sermaye Piyasası Kurulu
*
Şikayet İhbar Başvurusu
[https://static]
Sermaye Piyasası KuruluŞikayet İhbar Başvurusu
Bu hizmet Sermaye Piyasası Kurulu işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
Bu işlem toplam*4aşamalıdır. Şu anda*3. aşamadasınız.
Uyarı Metni
Başvuru Formu
Önizleme
İşlem Sonucu
İçerik
Kurumları hakkındaBaşvuru İçeriğiSayın SPK yayinladiginiz haftalık SPK bultenlerinden 2019/40 sayılı bultenin E/ kısmındaki diğer başvuru sonuçları adı altındaki 9. Maddedeki küçük yatirimciyi mağdur edip sirket patronuna sağladığınız çıkar menfaat sonucu 100 lerce yatirimci mağdur edilmiştir . SPK kendi kararlarında ekte belirttiğim gibi " borsadan çıkmak için başvuran şirketlerde yatırımcıyı mağdur etmeyecek adil bir fiyat bekirlerim" demektedir. Oysa siz izocamin sanki borsadab sürekli işlem görmekten men edileceğini bilmiyormuş gibi son 10 yıllık en dip fiyattan ayrılma hakkı verdiniz ve 100 lerce yatırımcı sayenizde mağdur edildi.aciklamadan 2 ay önce 24 TL olan hisse 6 ay önce 30 TL olan hisse 5 yıllık ortalaması 26.02 TL olan izocam hissesine nasıl olurda 20.12 TL ayrılma hakkı sonucu kottan çıkmasına onay verirsiniz.bu apaçık bir adaletsizlik ve küçük yatiriimciyi mağdur etmekten başka bir şey deildir. Bu haksız ve hukuksuz işlem sonucunda yatırımcıyı mağdur ettiniz.Bu işlemin derhal iptalini talep ediyorum
Sayfa Sonu Bağlantıları
e-Devlet Kapısı
Ana Sayfa
English
Hakkımızda
Yasal Bildirim
Gizlilik ve Kullanım
e-Hizmetler
Sık Kullanılan Hizmetler
Yeni Eklenen Hizmetler
Belediye Hizmetleri
e-Hizmetler
Kamu Kurumları
Tüm Kurumlar
Belediyeler
Yardım
Genel Yardım
Sıkça Sorulanlar
Politikalarımız
Güvenliğiniz İçin
Bize Ulaşın
İletişim
CİMER Başvurusu
Help For Non-Citizens
Erişilebilirlik
Salt Metin Görünümü
Daha Belirgin Odaklama
Klavye Kısayolları
Site Haritası
İletişim Seçenekleri
Yardım mı lazım?*Aşağıdaki yöntemleri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hızlı Çözüm Merkezi
Bize Yazın
e-Devlet Çağrı Merkezi
Engelsiz Çağrı Merkezi
FacebookTwitterYoutubeInstagram
[https://static]*[https://static]*[https://static]*[https://static]
e-Devlet Kapısı’nın kurulması ve yönetilmesi görevi*T.C. Cumhurbaşkanlığıadına*Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı*tarafından yürütülmekte, sistemin geliştirilmesi ve işletilmesi*Türksat A.Ş.*tarafından yapılmaktadır.
[emoji2398]2019*Tüm Hakları Saklıdır.*Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları*bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri