Sayfa 29/245 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1957 madde; 225 - 232 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Gedik satıcıymış...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2. Gedik ve Bizim Menkul tahtamızın tokmakçısı olurlar kendileri yenilere özenle duyurulur )

3. Gedik spek , bizim py ayrıca gedikte ilk defa bu kadar aptal spek görüyorum bu adamı gedikten atmaları gerek gediğin itibarina gölge düşürüyi

4.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Gedik spek , bizim py ayrıca gedikte ilk defa bu kadar aptal spek görüyorum bu adamı gedikten atmaları gerek gediğin itibarina gölge düşürüyi
    Gedikte ki amcanın parası çok bundan dolayı paraları saçıyor �� böyle bir kağıt aklı olan bir spekte olsa yatayda kağıt toplamaz kademe kademe yukarı alarak giderdi lakin kağıt yerinde sayınca elinde kağıt olan grupta ki arkadaşlarda homurdanmaya başlar ...nakitleri bekliyorum kasaya girmesini ytd

5.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Gedikte ki amcanın parası çok bundan dolayı paraları saçıyor �� böyle bir kağıt aklı olan bir spekte olsa yatayda kağıt toplamaz kademe kademe yukarı alarak giderdi lakin kağıt yerinde sayınca elinde kağıt olan grupta ki arkadaşlarda homurdanmaya başlar ...nakitleri bekliyorum kasaya girmesini ytd
    Spek bu durumda lot kaptırmayıp lot topluyorsa eğer ayakta alkışlarım. Fakat lot kaptırıyor bunu 1 hafta sonra ki takaslarda açıkca göreceğiz nasıl olsa o zaman hatasının farkına varacak Getirse, 1.75 seviyesine bir şey deneyecem :D

6. son dakika 1,89'a kadar çizmişler hacılar
    ne o?cuma hareketi mi var?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    son dakika 1,89'a kadar çizmişler hacılar
    ne o?cuma hareketi mi var?
    Takas atarmısın ?

8.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    Takas atarmısın ?
    ben göremiyorum malesef

Sayfa 29/245 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •