Petun ve pnsut buhur25 ten çıktı haklı olarak.
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defansif fakat yatırımcı dan ilgi görmüyor artık. Bide son protesto mevzuları. İnşallah tekrar dönerim petuna. Temettü var ama biraz da trend olsa tadından yenmez
Bu topiği yeni farkettim. Erhan beyle ağırlıklı zıt görüşlere sahibim. Bu yüzden kendisinin açtığı topikte uzunca yazışmalarımız ve tartışmalarımız oldu. Sayın Erhan bey, Sayın Oralet Osman bey ve ilk başlarda temettü savunucusuyken sonradan fikir değiştiren(en azından ben böyle anladım) Sayın Drizm. Hepside son derece seviyeli tartışmalardı. Görüşlerimde bir değişiklik olmadı ama ben bu yazışmalardan çok faydalandım.
Bu topik okurları karşıt görüşleri ve karşıt görüş karşısında temettü yatırımcılarının görüşlerini merak ederlerse, okumalarını tavsiye ederim.
Saygı ve sevgilerimle
Anlık ücretsiz borsa takibi yapabileceğim kullanımı kolay işlevsel banka ya da aracı kurum hangisidir. Tavsiyeniz var mı. Ayrıca komisyon oranı da uygun olacak.
Ziraat bankasına geçtim 10 binde 10 tl kesiliyor. Tabi kamu çalışanlarına özel bir kampanya. Başka herhangi bir kesinti yok. Ne bsmv ne temettü nede bedelsizden bir kesinti yok. Önceden teb kullanıyordum temettü den bile komisyon alıyorlardı. Bıraktım orayı hemen. Ziraat ta hesap açıp virman yaptım.
ZBorsa diye bir programı var 10 adet hisse senedini anlık izleyebiliyorsun. Hatta hesabın yoksa bile 1 ay izleyebilirsin.
Yer İmleri