Originally Posted by
Realtor
İlk sayfadan itibaren okudum. Tam topik sahibi kendi kalitesinde forumdaşlar ile ne güzel sohbet ediyor derken küçük bir arıza çıkmış.
Sn Hellistheothers lütfen cevaplamak istemediğiniz mesajları topik takipçilerine bırakın. Siz kendi paylaşımlarınıza devam edin.
Herkes anlattığınız metodoloji ve analizleri hemen anlamayacaktır. Muhtemelen binlerce sayfa okuma, binlerce trade var arkasında.
Kendi adıma çok sevindim bu başlığı görünce. Sanki Benjamin Graham bu ortamda yatırım yapsa nasıl yapardı'nın bir özeti olmuş.
Kendi portföyümü, planlarımı yazacaktım ama siz dönene kadar bekleyeceğim. Teşekkürler paylaşımlarınız için.
İlginize teşekkür ederim hocam, sağolun. Portföyünüzü gördüm diğer topicte, fikirlerimi mesajla gönderdim size. Selamlar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri