Sayfa 29/125 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon
Arama sonucu : 993 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ARZUM - Arzum Elektrikli Ev Aletleri San. Tic. A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Timsah Yazıyı Oku
    Sayın fezalii öyle bir bilgi yok zaten yabancı ortağın hisseleri halka arz olacağı için bizim insanımız para yurtdışına gidiyor diyor. Ayrıca para adamın parası isterse gene Türkiye'ye yatırım yapar başka şirkete ortak olur isterse yurtdışına gider onada kızıyorlar :)
    Şirket bu payları kaç liradan almış, nette araştırdım ama bulamadım asıl önemli olan o bence?

2. s.a vakifmobilden alış girebilen oldumu..

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Şirket bu payları kaç liradan almış, nette araştırdım ama bulamadım asıl önemli olan o bence?
    Doğru söylüyorsunuz bende bulamadım onu. Siz söyleyince şimdi tekrar baktım şöyle bir haber çıktı 2009 yılından. Şirket yerli ortakları o yıllardan beri halka arza açılmayı planlıyorlarmış.Bence yabancı ortağın çıkmak istemesini fırsat olarak görmüş olabilirler.
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...u-oluyor/59559

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    şimdi mevcut yabanci ortağın hisselerinin satilmasi ve arzdan gelecek olan paranin tamamen yurtdisina cikacak olmasi rahatsizlik verici
    Yanılıyorsunuz, halka arzdan gelecek paranın bir kısmını gelişmekte olan firmanın paylarının alımında, geri kalan kısmınıda sahip oldukları firmalara (yüksek ihtimal TERRA PİZZA ve Tavuk Dünyası, ki Tavuk Dünyası pandemide çok etkilenmiş olabilir, ayrıca ellerinde unicorn olarak bu iki firma var, diğerlerine nazaran) yatıracaklarını söylüyor Ahmet Faralyalı.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-603674
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

ilk gün talep nasıl bilen var mı.....birde herkese eşit hisse verecekler yoksa paraya göre yüzdesel mi.....

6.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Talep eden sayısı Kervan'la mukayese için yanıltıcı olabilir. Kervan'da genelde bütün aracı kurumlar hisse senetlerini teminat kabul ediyordu. Mesela 300.000 liralık THYAO senedin varsa teminat gösterip talepte bulunabiliyordun. Şimdi çoğu kurumda sadece nakit, fon gibi varlıklar teminat kabul ediliyor. Özetle: Katılımcı sayısı fazla, talep elen lot miktarı az olma olasılığı var.
    tacirler hala kabul ediyor. bist30 kağıtlarını

7. Arkadaşlar ing eturuncu vadeli olmuyormuş galiba ing kullanan var mı acaba teminat olarak kullanamıyorum galiba
    Son düzenleme : HRS; 17-12-2020 saat: 18:30.

8. Ne zaman borsada islem gormeye basliyacak, tarih nedir acaba...

Sayfa 29/125 İlkİlk ... 1927282930313979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •