Sayfa 29/602 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. Menderes beklenti sorusu iki oldu esma hocam

2.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    örneğin ısyat:16
    petkm 13.14civarları
    afyon 40 civarları
    pagyo 20.25 civarları
    ozgyo 35.40 civarları ilk 5 hedefleri
    ozgyo beklentiniz çok iyiymiş

3.  Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Esma hanım bugün MNDRS 3,40 a kadar geldim geri çekildi. Menderes için beklentiniz nedir
    MNDRS ısınma hareketleri. Bir şirket eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. Çelik Çomak hocamızın üzerinde basa basa durduğu sabır şartı uygulamak şartıyla. Çelik hocamızı iyi takip edenler sorularının cevaplarını bulurlar.Günlükte 3.11 yakın stopla Haftalikta 3.21 üzeri takip etmekte faydalı olacaktır. Kesinlikle Y.T.D.

4.  Alıntı Originally Posted by Spg Yazıyı Oku
    Menderes beklenti sorusu iki oldu esma hocam
    Sorunuzun cevabına Mebes hocam daha vakıf.

5.  Alıntı Originally Posted by Lullabyman Yazıyı Oku
    Herkese merhaba. Aranıza bugün katıldım. Hayatımda ilk kez bir forum sitesine üye oluyorum. Bu sayfada bambaşka bir aura hissettim. İçinde borsa olupta agresiflikten ve bilmeden-biliyormuşcasına tavırlardan yoksun; böyle aile ortamı gibi samimi ve seviyeli bir ortam görmedim daha önce. Yaklaşık 1-2 aydır misafir olarak izliyordum ama çelik hocanın çağrısına kulak verip üye oldum
    Borsa konusuna gelince yaklaşık 6-7 ay önce başladım. formasyon, indikatör,osilatör vs. çalışan bir acemiyim diyelim. Tecrübelerinizden 1-2 aydır gizliden faydalandığım için başta Çelik hocaya,sonrasında mebes, hakan ve esma hocama teşekkür ederim
    Hoşgeldiniz kardeşim.

6. Menderes bugünde daha önce birçok kez yapılan işlemler oldu . Aracı kurumlar aldıkları malları ya biraz üstten yada biraz alttan satıyordu. Herhalde yine bir aracı kurum malı biraz yukarı kaldırarak elindeki mali biraz sattı gibi . Bence yükseliş için 3.45 üstünde kapaması lazim . Bugün yüksek hacim ve düşeni kırması olumlu olabilir . Böyle bir sirketin dört beş aydır bu şekilde fiyatlama si sınır bozucu . Hem tekstil hemde enerji sektörü nde büyüme hedef li bir sirketin bugünkü fiyatlama si hemde hareketi pek iyi degil görüntüsü veriyor . Inanın bugünkü kapanışı iyi görünüyor. Yarınki haftalık kapanışını görmek daha iyi olacaktır. Her halükarda 3.45 üstünde kalması lazim ....

7. Yarın için adese, ostim ve cemts iyi gözüküyor, takip edenlerde bilgi alışverişi yapabilecek varmı

8. merhaba 3.45 üzerinde uzun vade hedef nedir? gidişata göre stop neresi olmalıdır
     Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Menderes bugünde daha önce birçok kez yapılan işlemler oldu . Aracı kurumlar aldıkları malları ya biraz üstten yada biraz alttan satıyordu. Herhalde yine bir aracı kurum malı biraz yukarı kaldırarak elindeki mali biraz sattı gibi . Bence yükseliş için 3.45 üstünde kapaması lazim . Bugün yüksek hacim ve düşeni kırması olumlu olabilir . Böyle bir sirketin dört beş aydır bu şekilde fiyatlama si sınır bozucu . Hem tekstil hemde enerji sektörü nde büyüme hedef li bir sirketin bugünkü fiyatlama si hemde hareketi pek iyi degil görüntüsü veriyor . Inanın bugünkü kapanışı iyi görünüyor. Yarınki haftalık kapanışını görmek daha iyi olacaktır. Her halükarda 3.45 üstünde kalması lazim ....
    RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 29/602 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •