PETKM__ kağıt gavşak çıktı. ne yapalım sağlık olsun. arada hamallık ta olur. aslında tutulacak kağıt ama neyse.. artık 30 endeksine gireceğim zaman paylaşırım. hisse herkesin kendi özeli. biz geneli yazalım. düşüncemizi yani..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
xu030__ bende sanıyordum benim kağıt gavşak çıktı.. meğer alıcı silkelemesi yapıyorlarmış. çünkü piyasa çok güzel kapanmış. kapanmış diyorum kapanıştan sonra daha yeni inceliyorum ve her şey gayet olumlu..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
xu030__ düzeltme satışları gelebilir olsada, ben bunu göstererek almak istemedikleri için alıcı silkelemesi olarak kabul ederim.
xu030__ direnç 1510.80
önümüzdeki günler yükseliş beklediğim favori hisselerim. PETKM.. HALKB.. TTKOM..
Yer İmleri