Sayfa 29/60 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 225 - 232 arası.

Konu: PNLSN Panelsan Çatı Cephe Sis. San ve Tic A.Ş.

1. Nazar değmesin
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Bloomberg...

3. Konteyner ev için malzeme üretimi yeterince varmı diyorlar

4. Tüm çadırlar konteyner prefabrik evle değiştirilecek çünkü daha ikinci kış var öyle bu senenin Eylül ekimine yetişecek ev mev yok en erken ilk etap evler seneye bu zamanlar teslim edilir o sebeple 9. Aya kadar o çadırların hepisini konteynırla değiştirmek zorundalar hadi deprem kışa denk geldi hazırlıksız yakaladınız ama ikinci kışa konteynırların hepsi tamamlanmış olmalı yoksa halk topa tutar

5. Ablamın evi müstakil bir ev eve 6 kişilik bir depremzede aileyi kabul etti gittim tanıştık konuştuk başsağlığı dileledik acılarını paylaştık neyse adam devlet memuru müdürü telefon açıyor gel gel iyide nereye gel konteynır ev varmı diyor yok diyorlar öyleyse nereye gelecek bu adam nerede kalacak Bi kendisi değil ki dışarıda yatsın

6.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Tüm çadırlar konteyner prefabrik evle değiştirilecek çünkü daha ikinci kış var öyle bu senenin Eylül ekimine yetişecek ev mev yok en erken ilk etap evler seneye bu zamanlar teslim edilir o sebeple 9. Aya kadar o çadırların hepisini konteynırla değiştirmek zorundalar hadi deprem kışa denk geldi hazırlıksız yakaladınız ama ikinci kışa konteynırların hepsi tamamlanmış olmalı yoksa halk topa tutar
    EN az 2 yıl muthiş bir talep patlaması yaşanacagı kesin artık kaç vardiya çalışır yetişdirirler bilemem..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Hissede sıkıntı yok endeks bozdu hafiften o kadar

8. bu hafta bi ihale haberi yakışır bence
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 29/60 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •