Sayfa 29/495 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 225 - 232 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

1. Piyasa arzına takılma.Sermest marj dan açtıkları için sağlıklı değil.Ancak tamamen şahsi fikrim olarak söylim zamanı gelince muazzam fiyatlara gelir.Yatırım tavsiyesi değildir söylim.2012 yılından beri zarar açıklamıyor evvelini bilmem.Hatta ana şirkete faiz ile borç veriyor.Kasada 130 milyon para.Sermaye 100 bin tl.Ana ortak yetmez demiş TÜRKİYE de başka bir fabrika daha açmış.Sivas ta.Falan filan.Tamam bulunduğu pazar sıkıntı ama bu halka açıklık oranı ile çıksa C gurubuna düşer.Değişen bir şey olmaz.Saygılar.

2. Burdada hiç hareket yok .Sip te en güvendiğim hisse idi.Neyse benden başka bakınanda yok buralara.Ama burada bayadır bekleyenler var biliyorum.Gün gelecek coşacak buralar.Yazmak istesek burası için çok senaryo çıkar.Zamanı gelince millet vay diyecek.Nedense öyle bir hissiyatım var.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BENİM HİSLERİMLE ALIŞ SATIŞ YAPMAYIN.

3.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Burdada hiç hareket yok .Sip te en güvendiğim hisse idi.Neyse benden başka bakınanda yok buralara.Ama burada bayadır bekleyenler var biliyorum.Gün gelecek coşacak buralar.Yazmak istesek burası için çok senaryo çıkar.Zamanı gelince millet vay diyecek.Nedense öyle bir hissiyatım var.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BENİM HİSLERİMLE ALIŞ SATIŞ YAPMAYIN.
    Dostum, bende o hissiyatla aldım..Hatta işbir ve Yongam da vardı...Birini tutmam gerekiyordu..Buna karar verdim ama görünen yanılmışım...Daha öncede yazmıştım...Üç sene önceki genel kurulda temenni ve istekler kısmında bir ky;"elimizde küsur hisseler var borsada satamıyoruz...bedelsiz yaparsanız satmak daha kolay olur" demiş..Bu istek tutanağa girmesine rağmen, bu konuda ne olduğuna dair bir açıklama dahi yapılmamış...Dolayısıyla adamların umurunda bile değiliz...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

4. Evet hatırladım.Er veya geç bir hareket yapacak yönetimde.En azından üretim yapan düzgün yönetildiğine inendığım bir şirket.Hayırlısı.

arkadaşlar buna bir bedelsiz gelse varya...boş frenin rekorunu kırar demedi demeyin.100 sermayesi var..1e 1370 bedelsiz potansiyeli var...bu kurulduğundan beri sermaye artırmamış....eğer bedelsiz gelirse ederini hesap ederiz..şimdi yazmanın bir alemi yok...ama bu şu anda 5000 i geçmesi gerekirdi..sıfır eldevar sıfır kazançta bekliyor...işbir gib.. arkadaşlar bu kağıtlar al sata gelmez işbirle bu kağıt...takip bile etmemeli nasıl olsa bir gün sermaye artıracaklar....neyse artık konuşmuyorum, görüyorsunuz , konuşmaya gerek yok...
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Yonga, bu gün yibitaşı geçecekti..1/10 dan gel ve yakala...Utandı da bir miktar kıpraştı...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

7. En sert alıcılı bu kapattı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Tavanda bekleyen varmıydı

Sayfa 29/495 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •