Sayfa 29/74 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 225 - 232 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Şu bist te Bi tane dürüst şirket olmaz mı
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Gel gel yapıyorlar bazı kurumlar satabilsin diye heralde

3. İnvestingde Bi tane borsa kaptanı diye Bi ... var borsaya yeni girmiş anlaşılan manüpüle ve speküle nin ne olduğunu bilmiyor ben orada yazmıyorum ama buradan yazayım dedim manüpüle aşşağı yönde bir hareketi temsil eder durağanlaştırmak minimize etmek aşşağı çekmek speküle harekete geçirmek yükseltmek ikisinde karşı tarafın bilğisizliğinden faydalanır Türk borsasında manüpilasyon suçtur bir hissenin fiyatını aşağıya gideceğini yalan yanlış şeylerle süsleyip insanların yatırımını etkilemek suç ama yükselmesini sağlamak suç değildir böylece diyer hıyarlarda öğrensin dackord

4. Mesela şirket kasada 100 milyon param var bu parayla hisse alacam dese ardından bu hisse fiyatı şirketimiz değerini yansıtmıyor dese benim şirketim çok daha değerli dese suç olmaz o hisseleri almadan hisse fiyatı yükselse bile suç olmaz ama tersini yapacam dese Bu hisse fiyatları çok yüksek dese sıkıntı olur sasa ın sahibinin yaptığı aslında suçtur hisseyi satabilir ama hisse fiyatı çok yüksek diyemez bu manipüle etmektir ama bizim sevgili spk mız yanlış hatırlamıyorsam Bi ceza kesmedi tabi spk nın 1 sene sonra bile ceza kestiği olmuştur şimdilik ceza kesmediği ceza kesmeyeceği anlamı taşımaz

5. Ne yapıyor bu şirket

6. Bekle kekle bakalım nereye kadar

7. Bu hissenin tavan olduğunu bir daha görebilecek miyiz

8. Haydi koç yürü

Sayfa 29/74 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri