Sayfa 29/250 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 1996 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Bofa cuma aldıgının yarısını boşalmış ama karşılamışlar tekrar alıma geçerse çift hanelerde olabilirz ytd
    17 mart 2020 covid 19 başlangıcı o dönemde yabancı oranı yüksek hisselerde deli gibi satıyorlardı benim eski hissemde de oranları çok yüksekti fakat sattıklarına pişman olmuşlardır diyeceğim yabancılar malın önde gidenidir. Borsada profesyoneller eğer hisseyi yabancı alıyorsa pozisyon alır derlerdi covid 19 dan önce fakat artık her şey değişti. Borsa genelinde yabancı oranı çok düştü ve yabancılar hata yaptı bu yüzden umarım defolup giderler diyeceğim fakat zaten azınlık durumunda şuan odaş hissesinde. Yazdığınız mantıklı Mustafa bey fakat yabancıya güven olmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    17 mart 2020 covid 19 başlangıcı o dönemde yabancı oranı yüksek hisselerde deli gibi satıyorlardı benim eski hissemde de oranları çok yüksekti fakat sattıklarına pişman olmuşlardır diyeceğim yabancılar malın önde gidenidir. Borsada profesyoneller eğer hisseyi yabancı alıyorsa pozisyon alır derlerdi covid 19 dan önce fakat artık her şey değişti. Borsa genelinde yabancı oranı çok düştü ve yabancılar hata yaptı bu yüzden umarım defolup giderler diyeceğim fakat zaten azınlık durumunda şuan odaş hissesinde. Yazdığınız mantıklı Mustafa bey fakat yabancıya güven olmaz.
    Bofa uyruk olarak yabancı aracı kurum olabilir fakat bizim tahtacıların da burada yatırım hesapları vardır bence yabncı adı altında yerliler yani thtacılar alım satım yapıyor bir çognlugunu

Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Bofa uyruk olarak yabancı aracı kurum olabilir fakat bizim tahtacıların da burada yatırım hesapları vardır bence yabncı adı altında yerliler yani thtacılar alım satım yapıyor bir çognlugunu
    Borsada genelinde yabancı oranında ciddi düşüş var fakat bıyıklı yabancı mı ? Sadece varsayımdır fakat yabancıların mal olduğu gerçektir ve tescillenmiştir yabancıların mal oldukları umarım payları borsada etkisiz duruma düşer ve ülke de ufak bir olumsuzluk yaşadığında borsamız ciddi düşüş yaşamaz. Ülke şirketleri hak etmiyor iflas seviyesinden borsada işlem görmeyi.

2 ocak 2020 covid 19 dan önce borsada büyük çöküş den önce odaş hissesi yabancı oranı %10 civarları şuan %8 civarları benim eski hissem tam komedi yazmaya gerek yok yabancıların alayı malın önde gideni fakat Mustafa bey kısa da yazdıklarınız mantıklı.

Twitter da denk geldi odaş hissesi teknik analiz taramada çıkmış dünde çıkmıştı. İzlemeye devam Asım YALÇINKAYA paylaşım. Ayıp olmasın Asım beye kopya çekiyoruz kusura bakmasın
    Son düzenleme : anadolulu alp; 17-10-2022 saat: 22:12.

6.  Alıntı Originally Posted by kaynakç Yazıyı Oku
    https://www.tradingview.com/x/hN1oIsAt/ mükemmel bir kapanış haftalık kapanışını çatır çatır 0,47 de kapadı.
    Sizin paylaştığınız grafiği kopyalamışlar ama genele yayılması iyi olmuş.

https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...n49IWVuA63aLZA

7.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Buralarda yorgunluk belirtileri belirdi sanırım 9 üzerini geçemiyor tüm göstergeler aşırı alımda en tepelerde özellikle rsı baklım sert düzeltmeyi ne zaman yapacak en az yuzde 10 Luk ytd
    Yaw Mustafa bey 4 liradan beri yoruldu, yoruluyor, düzeltti düzeltiyor diyorsun ) Amaaan düzeltirse düzeltir keyfine bak )

8. Hergun
    Odas/alarko
    Odas/aksen grafigine bakiyorum
    Cuma mayis 30 dan bugune %58 di
    Bugun %64 oldu yukselis orani odasin
    Ocak olmadan %100 oraninda daha cok yukselecek diye iddam da var arkadasla
    Ve kazanacaguma inaniyorum..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 29/250 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •