Sayfa 29/1003 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Konu sandıklara giren oyların doğru sayılıp sayılmadığı mı yoksa parmak boyası olmadığından oy kullanma hakkı olmayan milyonlar oy kullanmış olabilir mi?

Hadi parmak boyası yok, her sandığa bugün her telefonda olan parmak okuma yapılamaz mıydı?
    O parmak okuma yazılımını ihaleyle alan yazan yapan bir şirket olacak..

O dijital sistemin gerektiğinde müdahale eden bir admini olacak...

Fark etmez, dijitalleşirse daha kolay yapılır.

Sorun daha temel, sisteme tanıtılan toplam parmak sayısında...kaç tane mülteciye vatandaşlık verildi...depremde kayıplar ölü mü, değilse oy kullandırma imkanı var mı...pandemide kaç kişi öldü, neden rakamlar tutmuyor..v.s....v.s..

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Konu sandıklara giren oyların doğru sayılıp sayılmadığı mı yoksa parmak boyası olmadığından oy kullanma hakkı olmayan milyonlar oy kullanmış olabilir mi?

Hadi parmak boyası yok, her sandığa bugün her telefonda olan parmak okuma yapılamaz mıydı?
    Özenle yapılmış büyük bir organize hileye karşı büyük şehirler hariç hiç bir hazırlığı olmayan ittifak. Müşahitler bile yok çoğu yerde. Ben Pts salı günü YSK sisteminden oy kullandım sandık dahil Türkiye deki tüm il ilçe sandık sandık sandık kurulu oy sayım tutanağının görüntü ve sayısını YSK da görebiliyordum artık giremiyorum. O gün yazdım. Konya'nın 4 ilçesine tek tek sandık sandık baktım. %90 ortalama ile tutanağı yok. Millet ittifakı üyeleri hiç bir bilgiye sahip olmadığı için de itiraz edemiyor. Sadece büyükşehir gerisinde yok. Adam İzmir'de yapmış düşünün Anadolu ilçe ve köylerinde neler yapmaz. Genel başkanları toplanırken alttaki kurullar ya geri zekalı kişilerden seçilmiş yada zekası olanın söz hakkı yoktu.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    O parmak okuma yazılımını ihaleyle alan yazan yapan bir şirket olacak..

O dijital sistemin gerektiğinde müdahale eden bir admini olacak...

Fark etmez, dijitalleşirse daha kolay yapılır.

Sorun daha temel, sisteme tanıtılan toplam parmak sayısında...kaç tane mülteciye vatandaşlık verildi...depremde kayıplar ölü mü, değilse oy kullandırma imkanı var mı...pandemide kaç kişi öldü, neden rakamlar tutmuyor..v.s....v.s..
    Kuzuyu kurda teslim etmişiz çakallar da etrafta geziniyor sırtlanda tümüyle yutmuş. Bizim çoban köpeği ya alemde ya zamparalıkta işin özeti bu.

4. İl il ilçe ilçe analiz ettim. Urfa Karaköprü seçmen sayısı nedense %50 ye yakın artmış. Akp her yerde oy kaybederken RTE oyu %4 artmış. Ülkedeki seçmen sayısı %8 artmış.

5. Adana Sarıçam seçmen sayısı 112 bin den 147 bin olmuş. Cumhur ittifakı %46 dan %55 olmuş.

6. Sayın ayasofya

7. Forumu bu şekilde

8. Kullanmaya devam

Sayfa 29/1003 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •