Sayfa 290/469 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Muahahahhahahaha. Bu ne ya. Kotasyon yonetmeligi para bulup odeme yapiyor ha.

Meteak hocam, borsada aldigin baska birinden, sattigin da bask birinedir. Yani bir sahsin parasi, oteki sahsin cebine giriyor.

Haa... "Kotasyon Yonetmeligi" de alip satan bir sahissa, yani Mete Ak gibi tuzel bir kisiyse... dogrudur o zaman Nobel Ekonomi odulluk teorin.

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Bimeks te ne arıyon mhlulu orada da yazmışsın kapancak hisselerde en son senmi yazıyorsun
    Hahahahha. Lafi sokmus ama Mahulli hocam.

Saka maka bu hisse yakma... hatta biraz da ileri goturup ceketini falan da yakma isi ise yarayabilir. Dikkat ceker. Manset olur.

3.  Alıntı Originally Posted by quarizma1 Yazıyı Oku
    Elimde iş yatırım üzerinde 1200 gnpwr 9700 genyh var . acil para ihtiyacimdan dolayı bu hafta satacagim . fiyat verenlerle görüsebiliriz
    HAYIRLI GÜNLER.. HİSSELERİ SATMADI İSENİZ 1.200 LOT GNPWR 0,05 TEN - 9.700 LOT GENYH 0,10 DAN ALABİLİRİM...

APSUVA HAMZA

apsuvahamza@gmail.com ( İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ )

ünal Guest
    Merkez bankası başkanı spk bist filan arasa. Para basıyoruz. Bu paralar boşta durmasın genyh nın tahtasını açın dese keşke. Ben 30 senelik ekonomistim yada ekonomi izleyicisiyim. Yada ben tv den filan izliyorum. Bu bilgiye Meteak olmasa ulaşamazdım. Hatta bu bilgiye bir an evvel merkez bankası başkanı da ulaşsın. Lütfen merkez bankası başkanına fax mail telefon yağdırın. Konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Maliye Bakanı ve Ekonomi bakanı da bilgi sahibi edilsin. Bu konuda Spk ve Bist bilgi sahibi edilsin. Merkez bankası başkanı arayınca hadi lan demesinler.

ünal Guest
    Yaptığı yorumların altına, yatırım tavsiyesi değil gibi notlar düşerler ya. Buraya yorum yapanların bazıları da
    ''The Best or Nothing''
    diye not düşmeli.

6.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    Çok basit anlamı Kotasyon yönetmeliği Borsada aşırı değerlenen hisselerin yatırımcıları na nereden bulup ödeme yapıyorlar havadan mı geliyor bu paralar diğer hisselerden aktarılıyor böyle olunca da diğer hisselerin karşılığı kalmıyor borsada bu durumda bir bahane bulunarak tahta ları kapatılıyor böyle lik le açık kapanıyor
    nobel surrealist ekonomi ödülü sahibi meteak beyefendi yazmamış kaç gündür.Diyorum ki kendini tenha bir yerde yakmış olmasın,kayıp ilanlarına bakıyorum .....yok yok yok...
    Bir küçük ham bilgi sızdırayım....Değerli patronumuz,patroniçemizle mızrak mızrağa çatışma içindelermiş,ve patroniçemizde çok önemli bilgi ve belgeler varmış ve patroniçe"patron,sen beni köle izaura ile karıştırıyorsun,seni kunta kinte ye dönüştürürüm"demiş.çok yakın bir gelecekte magazin dünyasına gündem gelebilirmiş.(kaynak aile içi veya aileye çok yakın biri)
    İkinci ham bilgi pek yakında.......ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    nobel surrealist ekonomi ödülü sahibi meteak beyefendi yazmamış kaç gündür.Diyorum ki kendini tenha bir yerde yakmış olmasın,kayıp ilanlarına bakıyorum .....yok yok yok...
    Bir küçük ham bilgi sızdırayım....Değerli patronumuz,patroniçemizle mızrak mızrağa çatışma içindelermiş,ve patroniçemizde çok önemli bilgi ve belgeler varmış ve patroniçe"patron,sen beni köle izaura ile karıştırıyorsun,seni kunta kinte ye dönüştürürüm"demiş.çok yakın bir gelecekte magazin dünyasına gündem gelebilirmiş.(kaynak aile içi veya aileye çok yakın biri)
    İkinci ham bilgi pek yakında.......ytd
    Sayın mahulli olaya gizem katmayı bırakıp patronla patroniçe olayını anladığın şekliyle açıkça anlatsanız fena olmaz.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by define Yazıyı Oku
    Sayın mahulli olaya gizem katmayı bırakıp patronla patroniçe olayını anladığın şekliyle açıkça anlatsanız fena olmaz.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    bay define;öyle her işitileni anlatırsak detaylandırırsak olmaz...tahta kapalı olsa da,afaki olarak yazılmaz ki.
    Ben duyduğum 10 yakın bilgiyi(bunlar asılsızda olabilir),zaman zaman yazacağım:
    Değerlendirme size ait:
    Çok değerli patron,iki arkadaşıyla havadan sudan konuşuyorlarmış sözleri sohbette dağınık olarak ta olsa özetle şöyleymiş"çok günah aldık çooook,pek çok insanın emeğini çöpe attık,kamyon dolusu paramız var diyetteyim canım çektiği hiç bir şeyi yiyemiyorum(galiba ağır ülser)canım bazı şeyler çekiyor,impotans pozisyondayız tık yok"....bu mihvalde sohbet devam ederken.....sohbetteki bir arkadaşı "patron demiş sen iflas ettin,kamyon dolusu paran nerden olacakki" demiş.
    Patronumuz ona dönerek gözlerini kırpıştırarak acı acı gülümsemiş."Sende ne safsın"dermiş gibi.
    Bu sohbetin devamı olacak ve bu sohbet 3 ayların başladığı günlerin başlarında gerçekleşmiş..........ytd.slm

Sayfa 290/469 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •