Sayfa 290/652 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. iyi gidiyor kagıt
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

2. Patron katina guven sorunu var maalesef...yarisi kadar kar yapsaydi da, daha bonkor olsaydi temettude...daha iyiydi

3. gecmiste cok iyiydi 6 lı fiyatlarını hatırlıyorum
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    iyi gidiyor kagıt
    Merak etme ,seans kapanışında karanlık odada klasik hareketlerini yapıp yine 1-2 kademe aşağı basarlar,bu hareketleri hisseyi manipulatif olarak düşürmek istediklerinde defalarca tekrarladılar. Artık karakterlerini ezberledik.

geçmişten enstantaneler:2011 yılında

İştirak konumundaki Genpaz A.Ş.’nin, yine iştirak konumundaki GBS Gentaş Bolu A.Ş.’deki % 5 oranında
    hissesi, Gentaş A.Ş.’nin 27/06/2011 tarihli yönetim kurulu kararı ile satın alınmıştır. Böylece,GBS’de % 53,65
    hisse oranına ulaşılmış ve şirket bağlı ortaklık konumuna gelmiş, 30.06.2011 dönem
    inden başlanılarak mali
    tablolara tam konsolidasyon yöntemi kullanılarak dahil edilmiştir.(Dipnot 41-a)

--GENPAZ ın ve 5 K nın tam konsolidasyona tabii tutulması patronlarca 1 dakikalık işlem...yeter ki istesinler....

ileride bu şirketleri ufaktan ufaktan halkımıza da arz ederler...beklenti çok hissede....

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    geçmişten enstantaneler:2011 yılında

İştirak konumundaki Genpaz A.Ş.â€â•nin, yine iştirak konumundaki GBS Gentaş Bolu A.Ş.â€â•deki % 5 oranında
    hissesi, Gentaş A.Ş.â€â•nin 27/06/2011 tarihli yönetim kurulu kararı ile satın alınmıştır. Böylece,GBSâ€â•de % 53,65
    hisse oranına ulaşılmış ve şirket bağlı ortaklık konumuna gelmiş, 30.06.2011 dönem
    inden başlanılarak mali
    tablolara tam konsolidasyon yöntemi kullanılarak dahil edilmiştir.(Dipnot 41-a)

--GENPAZ ın ve 5 K nın tam konsolidasyona tabii tutulması patronlarca 1 dakikalık işlem...yeter ki istesinler....

ileride bu şirketleri ufaktan ufaktan halkımıza da arz ederler...beklenti çok hissede....
    menfaatleri olacaksa isterler elbet...ama bu iş menfaatlerine mi acaba ?? bunun karını neden paylaşsınlar ki ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

--başka bir enstantane....:

Genmar Orman Ürünleri Dağıtım Pazarlama San. Tic. A.Ş.(“ Genmarâ€): 14 Şubat 2000 tarihinde
    kurulmuştur. Genmar’ın ana faaliyet konusu Grup tarafından üretilen CPL, HPL,kompaktLaminat, ve
    Werzalit ürünlerinin, başta İstanbul olmak üzere bütün Marmara Bölgesinde tanıtım, pazarlama ve
    satışını gerçekleştirmektir.
    Grup 19 Haziran 2012 tarihinde Genmar’ın % 91,5 oranındaki hissesini 2.379.000 TL bedelle satın
    almıştır. Grup’un daha önce elinde bulundurduğu % 5 hisse ile pay oranı % 96,5’e çıkmıştır.

ve bundan sonra devreye kahraman evlatlar giriyor...2K ve 4K....pazarlamanın asımsanmayacak kısmı bu şirketlere geçiyor...

neden bu kahraman evlatlar mevcut şirketlerde müdür müdür muavini vs ünvan ile çalışmazlar da kendilerine şirket kurdururlar..anlamak zor..duygusal mıdır acaba???

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    neden geri döndüm...??

ayrılırken GENPAZ daki hisseler satılmadan hissenin bir yere gidemeyeceğini örnekleyerek-izah ederek anlattım..nitekim öyle oldu..zaman beni haklı çıkardı..

ikincisi 2K, 4K ve 5K gibi oğullara-torunlara şirket kurdurarak karı borsaya açık olmayan pazarlama şirketlerine kaydırıyorlardı...genpaz ve genmar nal toplamaya başlamıştı...bu hem etik değil idi..hem de KY ı keriz yerine koymaktı..bile bile lades edemezdim...

şimdi ise KAHRAMAN EVLATLAR, pazarlamayı bırakmışlar üretime dönmüşler ve ciddi atılım içindeler...yani zihniyet değişmiş...artık kafesteki kuşu değil, havadaki kuşu avlamayı öğrenmişler...

ve borsada alınabilecek 2-3 ucuz hisseden biri de bu?....hiç olmaz ise temettü ile idare ederiz...

tavsiye içeremez...

görüldüğü üzere, kahraman evlatlar pazarlamayı ve fonlanmayı bırkamışlar....üretime dönmüşler....

beni de cezbeden bu...

Sayfa 290/652 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •