Sayfa 290/564 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Sahipsiz..
    Issız..
    Kademeler 5-10 bin lira..
    Canı sıkılan satıyor..
    Yarın satarım diyen altta bekliyor..
    Bugün alan yarın satma derdinde..
    Yeni hikaye lazım..
    Tamam ÇOOOOK UCUZZ..BU cepte..
    Arkasından yeni taze hikaye lazım..
    Tabi patronunda istemesi gerekir..
    Patron hissesine sahip çıkmalı..
    Çamurdan çıkarıp almalı..
    ASLA YTD..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ziraat aldığı lotları kustu, yine satılmak için alınan lotlar mı????

3. Zulüm, eziyet, umutsuzluk, öfke ve hayalkırıklığı ile dolu bir seans günü daha sona erdi. Zarar 5 haneli rakamlarda. Sonumuz hayrolsun inşallah..

Biryerde yanlış yapıyoruz ama nerede? Bu şirketlere umut bağlayarak boşa kürek sallıyor olma ihtimalinden korkuyorum. Bolca zaman ve para israfı ekstrası..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    nisan : 42.700
    mayis : 34.500
    haziran : 13.400 (ilk 10 gün)
    haziran : 35.000 * tahmini hacim

toplam : 112.000 seviyesinde bir hacim ile ikinci ceyregi kapatacagiz gibi gozukuyor.

biste olan ilginin azalmasi ve azalan hacimler göze carpiyor. info, gedik, osmanli ve oyaktaki dusus daha derin gibi.

A1 Capital olarak ikinci ceyrekteki daralmayi karlilikta hissedermiyiz bence hissetmeyecegiz cunku o acigi bir halka arz geliri ile telafi edecegiz gibi duruyor.

bu acidan A1 icin ikinci ceyrek kar beklentim minimum 19-20 milyon ve iki donem toplami 40 milyon kar rakami gibi olacak.

sadece burdan 13 milyon kar yazariz tekrardan ve rtalb deki gelisime bakilirsa orasi da yaklasik ilk ceyrek karlarina yakin bir kar yaparlar.

bu durumda bizim 2021 iki ceyrek kar toplamimiz 37-40 milyon arasi olur. (4 ceyrek kar toplami ise 75-80 bandina gider.)

bakalim ne kadar daha baskilayabilecek. ama daralma devam ediyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ASYERGE Yazıyı Oku
    Zulüm, eziyet, umutsuzluk, öfke ve hayalkırıklığı ile dolu bir seans günü daha sona erdi. Zarar 5 haneli rakamlarda. Sonumuz hayrolsun inşallah..

Biryerde yanlış yapıyoruz ama nerede? Bu şirketlere umut bağlayarak boşa kürek sallıyor olma ihtimalinden korkuyorum. Bolca zaman ve para israfı ekstrası..
     Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sözün özü: ne M.Kutman ne de M.Güler gibilerinin hisseleri "yatırım maksatlı" alınmaz, taşınmaz. Bu benim şahsi görüşüm ve sadece beni bağlar.

Saygıyla...
    Naçizane...

6. yüzde 10 hisse alıp kottan çıkarılarak ana pazara. Hisseyi çıkarması ve bedelli işlemlerinin tamamlanması güven bunalımını sonlandıracak, ama ah işte ne diyeyim, gerisi lüfür....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bazı arkadaşlar yatırım konusunu nasıl anlıyor bilmiyorum ama asagida ki grafik kutman amcamin bir sirketine ait isaretledigim donemlerde cok konustuk. insanlari inanilnaz biktirmis, usandirmisti. ama finansal datalar ile piyasa degeri arasindaki paradox o kadar belirginlesti ki tutulmasi mumkun hale gelmedi."yatırım budur"

8. Sayın hayek biz o hareketi bekliyoruz işte, egeen, isgsy örneklerini yaşadım, burada şu imtiyaz işi çok canımı sıkıyor, gerçi o da kimse almaya cesaret edemesin diye yapılmış bir şey, hayırlısı

Sayfa 290/564 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •