Originally Posted by
Bay Tomi
Benim de bu tahta için teorim ve ya hissiyatim destek direnç usd bazlı ben 1996 dan beri hisse alır satarım bu işlerden anlamıyorum ama hani diyolarya burda Matruska Şirketleri patron halka arz etti birbirinin kopya şirketleri diyolar ya bir örnek var elimizde Margün hisse senedi bu sirket 8 TL fiyattan halka arz edildi uzun zaman orda durdu milleti bıktırdı. Ben dün internet sitesinde dolanırken 2021 yılında sirket sahibi Margun den 2021 yılında 2Milyon 200 bin lot hisse aldığı haberini gördüm yaklaşık fiat 8.50 TL şimdi ben diyorimki hisse nin gideceği ve dinleyeceğim yerler 8 TL katları olucak sekilde , 8 TL, 16 TL, 24 TL, 32 TL 40 TL 48 TL .....enflasyon , borsa yükselişi, güzel kar ve kap haberleri ile gidebileceği seviyeler olacaktır ...
Burda Naturelde ise Hisse alimi iki kademe oldu 60 TL ve 80 TL yakın alış tarihleri onun için 60 TL nin katlarımı yoksa 80 TL nin katlari olabilecek bir iki ay içinde belli olur bu da benim bu tahtalar için içimden geçen teoremlerdir olur olmaz kısmet, yatırım tavsiyesi değildir..
Tahta icin hala bu teorimlerim devam ediyor 60 rakaminin bir katini gectik , simdi sira 80 rakaminin kati olucak sekilde gidip oralarda tahtaci biraz cay , kahve , vs istirahat rahatca edebilir , o istasyon veya durakta ne kadar duracagina tahtaci karar verir , tahtaci icin bana gore 8 TL Ve 80 TL baslangic olarak milat takvimin basladigi rakamlar sade bir teorem dir , yatirim tavsiyesi deildir...
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Yer İmleri