İskurdakiler fibanocci abimizim dedigi gibi guzel rakamlar olacak o kesinde . Banka yonetimine guvensizligim ve kanunlardaki bosluklara bakarak inşAllah imtiyazlilarda bi oyun yapmazlar .
İskurdakiler fibanocci abimizim dedigi gibi guzel rakamlar olacak o kesinde . Banka yonetimine guvensizligim ve kanunlardaki bosluklara bakarak inşAllah imtiyazlilarda bi oyun yapmazlar .
Arkadaşlar A ve B için bu kadar karamsar olmayın..
Derinhisse Önder hocamın yazısını okuyun lütfen..
Aşağıda linkini ekledim..
Kendisinde hem kurucu hisse hem de B hissesi var..
Önder beyin senaryosu A VE B İÇİN HAKKIYLA İMHA..Nakit olur C verilir bilinmez..
Ancak değerlemeleri çok yüksek..
BİRAZ OKUYALIM LÜTFEN..
https://derinhisse.com/is-bankasi-chp-hisseleri/
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu başlığı şu anda 27 kişi okumaktadır. (8 üye ve 19 ziyaretçi)
akhunabey, Ali Kütahya, Alpiko, Fossil86, mali33400, SANTİNO, sussurluklu, turkson
Az bile var..
Gün birlik olma günüdür..
Gün İş bankasının görmezden gelip toprağa gömdüğü imtiyazlı altın hisseleri ve kurucu hisselerini yerin altından çıkarma günüdür..
Dünyanın hiçbir yerinde olmayan uygulamayla halka arz olan bu hisselerin geriye evine dönme zamanı geldi..
Halka arz edilip tarihe geçen bu hisselerin hikayesi yine tarihi bir şekilde bitirilecektir inşaallah..
İleride bu arz ve imha süreci finans okullarında,ilgili üniversitelerin bölümlerinde okutulup üzerine doktara tezleri yazılacaktır..
A-B-KUR. da toplasan 500 KİŞİ yoktur bile.Bu süreç ve sonu bu talihli yatırımcılarında ileride gururla anlatacakları yatırım hikayeleri arasına girecektir inşaallah..
Bu hisselerdeki sistemimizin belli..
AL YAT UNUT...
Hocam çok gazlıyorsun diyenlere..
Hissenin övülmeye ihtiyacı yok..
AZ BİLE ANLATIYORUM..
Hocam hisse pazarlıyorsun diyenlere..
Hisseler pazarlanacak seviyeleri çoktan geçti.KİMSEYEDE AL DEMEM..
Buraya kadar fiyatına bakmadan geldik.Şimdiden sonrada ekranla işimiz yok..
Sürece inanmayan hemen satsın..
Gözümüz bankada...
ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI OLANI VERSİN İNŞAALLAH..
Kişisel görüşümdür...YTD..YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24-01-2020, 00:13#2080mustafa 405 mustafa 405 şu an forumda
Üye
Duhul
Dec 2018
Gönderi
58
Ben yıllardan beri bu senetlerde beklerim bazı arkadaşlar farkında olmadan algı oluşturuyorlar....Yok bu senet şu kadar arttı bu artmadı hayır nereye varmak istiyorsunuz....Bu yorumlarla insanlara farkında olmadan pahalı veya bunlar ucuz algısı oluşturuluyor....Neye göre pahalı hangi kritere göre ucuz....Farkında olmadan tahtayı oluşturanların ekmeğine yağ sürüyorsunuz....Evet şu yorum doğru bu senetler burada fiyatlanamaz biz sonuna kadar bekleyeceğiz....Yatırım tavsiye değildir...
Önce bu eski paylaşımımı ekledim....Şimdi asıl önemli olan son kısmına hızla yaklaşıyoruz....Ben bütün olumsuz görüşlere rağmen bankanın herkese hakkettiği bedeli ödeyeceğini düşünüyorum....Çünkü senetlerin büyük kısmı kendilerinde.....Onun için gönlünüzü ferah tutun....Y.T.D.![]()
Yer İmleri