Sayfa 290/692 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    ben kendi düşüncemi söylüyorum, senin olduğun her hisse düştü, sen hep yanildin yada yanilttin. Ve ben senin olduğun hiçbir hissenin çıkacağına inanmıyorum. Bu hissede yaptığın algiyla milleti ya sattirmadin, yada beklentiye sokup aldırdın. Ben sen olduğun sürece bu hissenin çıkacağına inanmıyorum. .
    Şu ifadelerin bile şuradaki yatırımcıların iradelerine saygısızlıktır. Bu insanların aklı, fikri, yatırım danışmanı, analiz yeteneği yok tanımadığı bir adama inanıp hisse alıyor yada almışsa da satmıyor.
    Bu insanlara bile terbiyesizlik ediyorsun.
    sen investing deki algı mekanizmasına alıştığın için şu forumdaki hikayeyi anlamamışsın zaten.
    Benim olduğum hisseler gitmiyor ifaden de çok ilginç ? sana ne ! zarar edersem ben ederim ! şaka gibisin gerçekten.
    Kar ve zararıma ortakmısın ?
    Benim olduğum hisse çıkmıyorsa , bak ne güzel indikatör benim olduğum hisselerden almazsın böylece zarar etmemiş olursun.

2. Bir kişi analiz yapıyor diye bir hisse gitmiyor dersek burada paylaşımı bitiririz. Nasıl ki sosyal medyada trolluk varsa burada da mutlaka vardır ama bu insanların paylaşımı sığ olur, kolayca anlaşılır. Bilançoya, şirket raporlarına 10 saat kafa patlatıp analiz yapan adamdan trol olmaz. Yatırımcı kimsenin lafıyla hisse alıp satmayacak, KAP tan haberleri, finansalları incelemeden yatırım yapıyorum diyen kendini kandırıyordur, bilmeden kumar oynuyordur. Şirket sahiplerinin hisse fiyat istikrarını korumak gibi bir görevi var bunu da hisse geri alımı yaparak, çok yükseldiğinde hisse geri satışı yaparak dengeler bunun yerine spekülasyon manipülasyon yapıyorlar yukarıdan satmaya aşağıdan toplamaya odaklandılarsa ne yapsın Hayek. Şirket sahibi işine odaklanmalı borsadan kazanç sağlamaya değil. O nedenle bu seviyelerden onca zarara uğramış insanlara bu hisse yülselmez demek için vicdan gerek, ben diyemem STOP yapın gerekirse zararı durdurun derim belli ortalamalarda yeniden alım yapın derim. Şirket sahiplerinin yapması gereken işi biz yapamayız. Gereksiz yere tartışmaya gerek yok.

Bu videoları genel bilgilendirme için koyuyorum.Zaten pazar günü borsa kapalı ,canı sıkılan arkadaşlar izleyip farklı bakış açılarını da görebilir.

Sn hayek in ise hem gsdho de hem de burada analizlerinden ben çok fayda gördüm.Kağıda girmem de etkisi de büyük .Şu anda baya zarardayım ama farketmez,borsa böyle bir yer yarın kağıt 1.5 olsa sn hayek e nasıl beş kuruş vermeyeceksem şimdi de kızmam doğru olmaz.Burada sadece bilgi alınır,bilgi kasıtlı olarak yanlış veriliyorsa o olmaz ,o zaman işin içinde çakallık vardır,bilgi doğruysa o bilgiyle ister al ister sat o borsacının kendi kararıdır.Borsa gazozuna oynanan mahalle maçı değil)))))))))

6. Sayın hkm'nin dün rakamsal ifade ettiği rezaletin grafiksel görünümü. Emsallerinin tarihi fiyatlamalar yaptığı son 1.5 ayda resmen % 50 den fazla düşüş.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Şu ifadelerin bile şuradaki yatırımcıların iradelerine saygısızlıktır. Bu insanların aklı, fikri, yatırım danışmanı, analiz yeteneği yok tanımadığı bir adama inanıp hisse alıyor yada almışsa da satmıyor.
    Bu insanlara bile terbiyesizlik ediyorsun.
    sen investing deki algı mekanizmasına alıştığın için şu forumdaki hikayeyi anlamamışsın zaten.
    Benim olduğum hisseler gitmiyor ifaden de çok ilginç ? sana ne ! zarar edersem ben ederim ! şaka gibisin gerçekten.
    Kar ve zararıma ortakmısın ?
    Benim olduğum hisse çıkmıyorsa , bak ne güzel indikatör benim olduğum hisselerden almazsın böylece zarar etmemiş olursun.
    Sn hayek in ise hem gsdho de hem de burada analizlerinden ben çok fayda gördüm.Kağıda girmem de etkisi de büyük .Şu anda baya zarardayım ama farketmez,borsa böyle bir yer yarın kağıt 1.5 olsa sn hayek e nasıl beş kuruş vermeyeceksem şimdi de kızmam doğru olmaz.Burada sadece bilgi alınır,bilgi kasıtlı olarak yanlış veriliyorsa o olmaz ,o zaman işin içinde çakallık vardır,bilgi doğruysa o bilgiyle ister al ister sat o borsacının kendi kararıdır.Borsa gazozuna oynanan mahalle maçı değil)))))))))

Ben dedim ki senin yazdıklarından ötürü; birileri ya hisse alıyor yada hissesini satmıyor. Peki neden ; çünkü yazdıkların hep umut veriyor, sanki ilerleyen günlerde çok güzel gelişmeler oluyor gibi..ama hiç de öyle olmuyor. Bu tespitini yaptıktan sonra da dedim ki, hayek in bu hisseye ilk girdiği zaman hisse fiyatını neydi ? Bugün ney ? Burdakilerin iradesine bile saygısızlık dedin bu yazdıklarım için. Bak hemen iki altta sayın HKM benim dediğim aynısını yazmış , peki ne demiş? Bu hisseye girmem de hayek yazdıklarının etkisi büyük demiş. Size yemin edebilirim bu şekilde bir sürü kışın olduğunu ve senin yazdıkların üzerinden satmayqnlarinda olduğunu.. ama ispatlayamam...uzatmak istemiyorum . Dün yeterince yazistik kötü niyetliler belalarımizi okuduk. Ben hisse yükselmez yada yükselir demedim. Dedim ki altını çiziyorum.. Bu hayek burda olduğu sürece ben bu hissenin çıkacağına inanmıyorum dedim. Gerekçeleriyle saydım. Kimseye al yada sat demedim. Ucuz yada pahalı demedim.durum tespiti yaptım, dedim ki hisse ölümcül düşer, hayek gelir beklenti yaratır ya sattirmamaya neden olur yada almay. ( yukarıda biri yazmış zaten. Böyle bir sürü var ?) Şimdi artık kapat ve hakaretlerine vazgeç. Elstir ama hakaret yazma.bende yazabilirim ama yakışmaz bana.. Beni tahrik ettirme, durum tespitine inanan inanır inanmayan inanmaz..Bu kadar.

8. Ben de sorayım:

İnvestig'te hayek adıyla ve aynı kullanıcı avatarı ile hesap açarak paylaşımlar yapan sen misin Şaho ?

Net cevap istiyorum...

https://tr.investing.com/members/235704791/comments
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 290/692 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •