Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Bu yaşıma kadar ilk defa ramazanda içki reyonlarında içki kalmadığını görüyorum.
    Yaparsa AKP yapar SÖZÜ BOŞA SÖYLENMEMİŞ.
    Birde diyanetten fetva bekliyorum. Oruçlu iken alkol ambalajı tutmak oruç bozmaz diye.

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

HAVUZcular olunca şaşılacak bir şey değil..onlar bu tip haberler üretmek için yaratıldılar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bir kaç sene önce iskandinav ülkelerine gittiğimizde covid movid yoktu ama o zamanda böyle bir yasak vardı..merak edip sormuştum otel görevlisine..neden diye..

vatandaşımızı korumak için..bu soğuk iklimde sarhoş halde çıkıp bir yerde sızıp donmalarını önlemek için demişti.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 290/1002 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •