Sayfa 290/1004 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    viop topiğinde aylık yıllık analiz grafik paylaşmanın kime ne faydası var anlayamadım. isteyen istediğini yazıyor, reklamlardan zaten gına geldi.

saatinde -10 bin +10 bin oluyor portföy.

son voleyi vurabilsem bir daha uğramam. tövbe...
    Bir vole vurup köşe olmayı düşünenlere pek faydası olmaz. Ama fazla riske girmeden yavaş yavaş küpünü doldurmak isteyene mutlaka faydası vardır. Bu yüzden aylık, yıllık, on yıllık grafiği olanlar varsa ben incelemeye hazırım. FDOW'da 7000-8000 lerden itibaren 13 yıldır long taşıyanlar kaç köşe oldular ben sayamadım.

ismail TV'de..
    KOZAL 93-102 arası AL der..

3. Dostum + - 10 oldukça elin ayağın titriyorsa pozisyonun sana göre çok büyük olabilir. Vole vurayım derken terste kalıp emek emek artırdığın portföyü bitirme derim, mutlaka stop koy ve uy ister lonk ister cort. İmza: aidatını ödemiş bir üye.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    viop topiğinde aylık yıllık analiz grafik paylaşmanın kime ne faydası var anlayamadım. isteyen istediğini yazıyor, reklamlardan zaten gına geldi.

saatinde -10 bin +10 bin oluyor portföy.

son voleyi vurabilsem bir daha uğramam. tövbe...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Levent Ağan
    @leventagan
    ·
    1 sa
    #Bist de bankalar da bedelli sermaye artırımları söylentisi var,bence gerekli bir adım ancak gerçekleşene kadar büyük fiyat hareketleri mümkün değil.

albrk hısse geri alımı açıkladı , darısı dığer bankalara

03 Ocak 2014 tarihli resmi gazetede yayınlanan Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Geri Alınan Paylar Tebliği" kapsamında hazırlanan Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Hisse Geri Alım programı, 31.03.2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da onaylanarak Yönetim Kurulu yetkilendirilmişti. Bu yetki kapsamında gerekli görülen her türlü işlemin yürütülmesi için 08.07.2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında Bankamız Genel Müdürlüğünün yetkilendirilmesine karar verilmiştir.

Kamuoyunun Bilgilerine arz ederiz.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.
    31 MART 2021
    OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME
    DÖKÜMANI'na göre;
    Geri Alım İçin Alt Ve Üst Limitler
    MADDE 8 – (1) Geri Alım kapsamında alt limit 0 (sıfır), üst limit ise 5 (Beş) Türk Lirası’dır
    Geri Alım İçin Ayrılan Fonun Toplam Tutarı Ve Kaynağı
    MADDE 10 – (1) Geri Alım için Banka kaynakları ve faaliyetlerinden sağlanan gelirden yaratılacak
    250.000.000 TL fon tutarı belirlenmiştir.
    Bu tutarda bu günkü kapanışa göre toplam 167.785.234 lot yapmaktadır.

5. Bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Hükümette akıl tutulması var. Üç yıl önce kullandığımız medikal malzemeler (tak sonda) için medikal pahalı (Ottobock) sandalye verirken bir yıldır git gide artan tutarda fark ücreti alıyor. Neredeyse ilaç farkı medikal malzemeler farkı bez farkı maaşın 1/3 üne denk geliyor. RTE ye daha önce toz kondurmayanlarin şuan gözünden ateş çıkıyor. Eskiden özel gittiğinde bu kadar fark almıyorlardi. Konya'da en kötü hastane 75 TL muayene 200 mr farkı sıradan röntgen tetkikler içinde 200 TL ultrason hormon tetkikleri de olursa bir 200 de ona gider. Benim burası hastane değil. Grip için bile gitsen türlü bahane ile 500 den aşağı çıkılmaz. Eskiden A dan E ye kadar hastaneler sınıflandırılmış A grubu hastane %300 alabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama E grubu hastane bile bunu alıyorsa ipin ucu da kaçmış İstanbul daki elit hastaneyi düşünemiyorum. Özele gitmek şart mı diye soran olur. Şehir hastanesine gittim prostatit hastasıyım sıkıntım var şunu yaparsam rahat ediyorum şu ilacı yazarımısin dedim. Yazamam dedi. Peki siz bir şey önerin onu yapayım dedim bunun tedavisi yok. Skopi ile girip tıraşlayin dedim onu yapmam dedi. Hocam ben ne yapacağım dedim bunu çekeceksin diyor. Kısaca öl sen de bende kurtulayim diyor.

6. İnfo Yatırım, Kardemir için 11,00 TL hedef fiyatını korudu, tavsiye 'al'

alın alınki yine shortlayalım...

7. Passat endeksi! Bankacı Kerim Rota, 2011 yıllında 58.350 TL olan Volkswagen Passat marka araç için bir doktorun 23 ay çalışması gerektiğini açıklarken, 2021 yılında 10.093 TL maaş alan uzman bir doktorun 43 ay çalışması gerektiğini açıkladı.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Passat endeksi! Bankacı Kerim Rota, 2011 yıllında 58.350 TL olan Volkswagen Passat marka araç için bir doktorun 23 ay çalışması gerektiğini açıklarken, 2021 yılında 10.093 TL maaş alan uzman bir doktorun 43 ay çalışması gerektiğini açıkladı.
    Merhaba
    Kamu hastanelerinde bile (düzgün olanları) bu maaşı alan hekim yok. Belki sadece baz maaşıdır. Döner vs ile 100k ya çıkan birsürü hekim biliyorum. Ortalama bir hekim ise 30k civarı.
    Bol kazançlar

Sayfa 290/1004 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •