Sayfa 290/999 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 7987 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by ajansx Yazıyı Oku
    ciddi artış görünüyor dolarda arttı.eğer gübreden çok zarar yazmazsa bilanço iyi gelebilir
    Tliman çok iyi kar yapmış. Bundan da öyle bir şey çıkar mi acaba

Tahtacısından
    Patronuna
    Enverinden
    Ahmetinden
    Mehmetine
    Çeliğinden
    Çomağına

Yüksel bey hariç tüm ekibine tek sözüm şudur

Sittirsin gitsin ********

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

P.zevenk

Asla yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Crux Yazıyı Oku
    Tahtacısından
    Patronuna
    Enverinden
    Ahmetinden
    Mehmetine
    Çeliğinden
    Çomağına

Yüksel bey hariç tüm ekibine tek sözüm şudur

Sittirsin gitsin ********

vallahi hislerime tercüman oldunuz
    teşekkürler ;)

5. Her bilanço dönemi ayni oyun,son saate kadar oyalamak,borsada speküle etmek sonra da bilançoyu kirpip kuşa cevirmek spk ne işe yariyor acaba...

6. uzun zamandır pek yazmamaya çalışıyordum ama bu hokkabaz patron ve tahtacı egerki bu hisseyi 400 altında bölerde bu sermaye artışını mındar ederlerse her ikisini de afrikaya gönderi,p zepraların içine atacaksın ve zebralar da yakaladıkları yerde o büyük kamışlarıyla bu milisleri düdüklesinler ki boyunlarını çevirip saga sola bakamasınlar yav şurda spk nın onayı kabulu geçti tarihi açıklamak bu şeref yoksunlarında ama bir tarihi bile bu kadar sürüncemede bırakan ve ortamı bir türlü düzeltmeyen bu piskopatlara söylenecek çok şey var da bu spk daki uyuzlar da ne iş yapar sn crux da dedigi gibi seçimlerden sonra onları da bu patron tahtacının gittigi o bölgelere atsınlar onlar da nasiplerini alsınlar ama onları fil gurubu paklar der sabırla beklerim bu patronun daha önceki sermaye artışında da aynı boku yedigini yazmıştım aynı şeyleri yemekten bıkmıyor milis.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Bu patron ve tahtacı ile bir arpa boyu yol alinmayacagini bile bile uzun yıllardır bekledim.Satmam gerekiyordu sattim.Ben bir şey kazanamadım zarardan başka.Kalanlara bol şanslar...

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Limancılık ön plana çıkmaya başladı, 6 ayda 334 milyon hasılat (yatırım tavsiyesi değildir, kişisel görüşlerimdir)

Sayfa 290/999 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •