vay be portal tarihi günlerinden birini yaşıyor buda portal rekoru bilanço açıklandığı gün bile bu kadar kişi olmuyor du
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (4 üye ve 22 ziyaretçi)
KAFASINAGÖREYAZAN, DUABI, MAHARAJ, rodrigo44
vay be portal tarihi günlerinden birini yaşıyor buda portal rekoru bilanço açıklandığı gün bile bu kadar kişi olmuyor du
Bu başlığı şu anda 26 kişi okumaktadır. (4 üye ve 22 ziyaretçi)
KAFASINAGÖREYAZAN, DUABI, MAHARAJ, rodrigo44
Ben verdim baka ug pazartesiye,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Tavana gidiyor hayırlı olsun sabaat edenlere
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
yoksa o gün bu gün mü
tavana yaklaştı gavurun robotu hala çalışıyor
( gavurun robotu gedikteki citi için alım yapan algoritma )
Elimden geldiğince bilgilendirmeye calistim gedigin alislarinin yabanci olduğu konusunda faydam olduysa ne mutlu 369 bin lot aldi bugünde gün sonu satanlar hep diğer kismi ky de mal kalmadi neredeyse ordino nereye kadar sürecek bakalım
Bugün Aralık tepesi geçildi gösterildi iyi bilanço gelse bile huyudur artı bu çanağa kulp takacak bende de kalmadı kisada iyi kar kulp dibinde fırsat verirse alırız temettü öncesi 100 ler kulübüne girebilir sonra yine godot bekle kutu kutu pense
saat 10,38 gedik 68 bin lot artıda şuanda [gedik görünümlü citi ] devam eder inşallahhh
Son düzenleme : rodrigo44; 14-08-2023 saat: 11:33.
Yer İmleri