Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,313 - 2,320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yaw alsın bakanlığını

meral apla az daha hüseyin baş ı sokuyordu üstadım. CB yardımcısı olacaktı adam az daha
    meral'in kapasite olarak hüseyin baştan farkı yok ki, adamı imamoğlu davası sırasında alıp otobüsün üstüne çıkardı, bulunmaz bursa kumaşı sanki..?

2. Vallahi herkesin kapasitesi k.k den fazla, kapasite konusuna girmeyelim bence ayrıca 0.01 oy alacak adamlara milletvekilliği bile vermek fazla iken Muharreme bakanlık tabi ki verilmeli.

3.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Vallahi herkesin kapasitesi k.k den fazla, kapasite konusuna girmeyelim bence ayrıca 0.01 oy alacak adamlara milletvekilliği bile vermek fazla iken Muharreme bakanlık tabi ki verilmeli.
    masaya girene kadar g.uysal ın adını bile duymamıştım

tansu yu da çağırsınlar madem

All star

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Altına yatırım yapan arkadaşlardan müjdemi isterim

Altın, Altın Çağına Giriyor! Ramazan Kurtoğlu: 60 Bin Doları Görebilir

https://www.youtube.com/watch?v=Fc_T9aBZ3Zg
    Altın önden fiyatlar arkadan fiyatlamaz diyollar

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Benim anladığım M.İnce der ki;

Bana bakanlık ve birkaç milletvekilliği verin Kılıçtaroğlu lehine kenara çekileyim.
    Öğretmen olduğu için Milli Eğitim Bakanlığı iyi olur aslında.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    mince ve kk hayatta aynı yerde buluşamaz. 2 side birbirlerinin ne olduğunu biliyorlar. 2 side iyi niyetli değil ve bunu 2 side biliyor, kaldıki 2 side ülkeyi zerre kadar düşünmüyor.
    Ha ülkeyi kim düşünüyor derseniz, hiç kimse. Herkes egosounun herkes menfaatinin peşinde
    Another day in paradise

7.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    adam milletvekili seçilir seçilmez chp içinde hatta 6'lı masaya muhalefete başlayacaktır, kk. bilmiyor mu onun ne mal olduğunu..?

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Orası neresi oluyor ben de gelem , alam .

Yukarıdaki söyledikleriniz doğru physco bey in önünde rakkamlar , fındık ezmesi yüzde 50 fındıklı dir . Biliyorum fekat bugün kasaptan antrikot aldım 280 den ortasında çizgi şeklinde yağı var , zaten olmalı bir de kenarında yağı çıktı beni biraz rahatsız etti kasap dukkancisi olacak adam bana sen zaten bunun gerçek fiyatını bilirsin bu fiyattan aldın şükret minvalinde konuşunca sinirlendim.

Yatay buyuk Dolap olsa gidecem Bayrampaşa et toptancılarına 250 kılo karkas alıp atacam bu ufak esnafın kar marji canımı sıkıyor .Bildiğim 120 liralarda karkas kilosu.
    Fındık ezmesi değil, yanlış yazmışım iri fındık parçalı kakaolu fındık kreması. Dediğiniz gibi fındık ezmesi de vardı fındık ezmesi %50fındıklı o da 26 ya da 28tlydi. Fındık krokantlar tek tek paketlenmiş 500 grlık poşet içinde 50tl ve fındık oranı %70.

Sayfa 290/1009 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •