Originally Posted by MiniYatirimci erken diil mi, bak gene şaşmış 9760 demişsin 9770 görmüş. mahalle baskısından sıyrılıp kendi içinden gelince işaretlemelisin tepeyi Herif fena oynuyor bi türlü nokta atışı yapamadık, boyuna mücadele oluyo, ama ensesinden yakaladım, alıcam parasını, elimden kurtulamaz
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Herif fena oynuyor bi türlü nokta atışı yapamadık, boyuna mücadele oluyo, ama ensesinden yakaladım, alıcam parasını, elimden kurtulamaz normalde işaretleyebilirsin ama şartlar aynı değil. herkes tepe işaretle baskısı yapıyor sana. senin ortada hiç bişi yokken gelip burası tepe demen lazım. atla gel şaban filmindeki gibi düşün. minibüs yok, şiki şiki baba kasedi yok. tutmaz tabi kupon
Originally Posted by *Bozkurt Herif fena oynuyor bi türlü nokta atışı yapamadık, boyuna mücadele oluyo, ama ensesinden yakaladım, alıcam parasını, elimden kurtulamaz Teyzem parasını alacam derken donu bırakıp gelme de. Yeter ki kazan mutlu olurum teyzem
Originally Posted by MiniYatirimci cidden açtın mı totem mi yapıyon 9744 ten açtım. Stop da aynı yerde.
Originally Posted by Ayasofya 2005 Teyzem parasını alacam derken donu bırakıp gelme de. Yeter ki kazan mutlu olurum teyzem Sen benim vobda hiç ütüldüğümü gördün mü, adamın aklını alırım aklını Herif korkutmak için tutuyo, kapanışa doğru gevşer
Originally Posted by *Bozkurt Abicim kendini feda etti ellam. Neyise günün tepesini 9760 ilen işaretleyelim bağri he valla benim jetonları sevdi sanırım. ama o kedi buraya gelecek
Originally Posted by *Bozkurt Herkes giydimi dalgıç kıyafetini, açıyorum barajın kapaanı puhhahhahha .. millet astronot kıyafeti giymiş atmofer üstüne plan yapıyor ..sen hala dalgıç kıyafetiyle dolaş zorlama Bozkurt bedavaya çarpılma herifin niyeti bozuk
An itibariyla BOFA'nın aldığı ilk 5 hisse:
Forum Rules
Yer İmleri