Sayfa 291/916 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7324 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Bunlarda bir sorun olduğunu bundan 1-2 ay önce yazdım,neden mi İstanbul basın ekspres yolundaki kulelerin yapımı çok yavaş, lokasyon daki başka kuleler bunlarinkinden sonra başlamasına rağmen yaşama başladılar bile,bilmem anlatabildim mi?...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok anlamadık.

2. Khan07 vermiş odunu. Öyle olmaz böyle olur. Helal olsun.😄😀

3.  Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    yok anlamadık.
    O zaman daha çok taşırsın malı...✓ytd...!!!

4. İşyatırım bugün 2000 lot civarı sattığı görülüyor. Bakalım daha aşağıdan verecekmi. Bugün garanti satıcı olmuş.

HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Eller tetikte beklicem artık bir kaç ay. Aşşağı verirse toplayıp yukarı verince salıcam. Takı o kademeler doluncaya kadar. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

6.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Teleskopçu kardeş, geçen yıl 9.5 larda baktın, 15 falan dedin,5.50 ye kadar düştü.
    Bu yıl 7’lerde baktın, 20 dedin,koşmaya başlayan hisse durdu.
    Galiba dürbünü ters tutuyorsun.

Ortaya yazarken dikkatli ol. Türkiye’de 20 yıl şirket yönettikten sonra Fransa’da uluslararası şirkette 4 yıldır görevliyim. Burada anonim yazıp keyif alıyorum. Bu hissede 3-5 kişinin kafadan sallayıp, altı boş laflarla adam doldurması hangi ciddi borsası olan ülkede olsa olay olur. Yazanlar sermaye piyasalarından gönderilir.
    Yazımı oku, sermaye artırımı yapamaz mı yazıyor? Yaptığı başvuru açık, aynı sermaye tavanını uzatmak istiyor diyorum. Ama mesaj da açık, gereksinmedikçe spekülatif işlem yapmayacak görünüyor, diyorum. Enerji işi varken pekçok sazan süper karlı, hisse uçtu kaçtı, isim değişsin KutPorEn olsun falan derken iş karsız ama yapılacaksa sermaye arttırımı gerek yazan benim.
    Gerekirse yapılır ama bu şartlarda hiçbir neden yok.
    Benim 3-5 şirkette hissem var, bir tek burda yazıyorum. Keyifli geliyor, diğerlerinde KY daha bilinçli.
    Geçen biri göndermiş, başka yerde biri KP afişle reklam yapıyor, supermarket reklamlarının herbirinden her markette bir tane satacak ve 4. Çeyrekte 1 milyar ciro, 30 milyon kar demiş. Seviyorum KP yatırımcısını, bu da senin talebelerden galiba geçen yıl günlerce yazmıştın bu market reklam işlerini.
    Hayırlı kazanç olsun, yatırım tavsiyesi değildir.( Bu da forum geyiği, yazsan ne olur yazmasan)

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hadi gel gel)))
    Ne kadar lotun var. Habire çalı dibindesin))) lotun yoksa her dakka burda olman için psikiyatrik vakka olman lazım))) bilimsel bir açıklaması yok. Yıllarca bu hissede sadece bu hissede yorum yapman ve hissen yok.
    Vay be.

ASLAN

7.  Alıntı Originally Posted by mustafacengiz Yazıyı Oku
    Khan07 vermiş odunu. Öyle olmaz böyle olur. Helal olsun.😄😀
    La bebe. Ne ayaksın what foot)))
    Sana ne. Girme kahanla aramıza)))
    O sadece bu hissede yazar. Kendisinde kabullenilmiş öğretilmiş çaresizlik vardır. Arada konuşuruz böyle, terapiye alırım onu. Dedikleri doğru 200 bin paramın 50 binini bağışlamıştım bu hisseye))) zarar ettim. sonra 150 bini şükür 1.1 milyon tl ye çıkardım. O nerde bilmiyorum lakin benim kralım portfoyum.
    Sen dün üye olmuşsun. Habire burda millete cevap yetiştirmişsin. Kim klonladı seni)))

ASLAN

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    La bebe. Ne ayaksın what foot)))
    Sana ne. Girme kahanla aramıza)))
    O sadece bu hissede yazar. Kendisinde kabullenilmiş öğretilmiş çaresizlik vardır. Arada konuşuruz böyle, terapiye alırım onu. Dedikleri doğru 200 bin paramın 50 binini bağışlamıştım bu hisseye))) zarar ettim. sonra 150 bini şükür 1.1 milyon tl ye çıkardım. O nerde bilmiyorum lakin benim kralım portfoyum.
    Sen dün üye olmuşsun. Habire burda millete cevap yetiştirmişsin. Kim klonladı seni)))

ASLAN
    Yakında anlarsın[emoji1]

Sayfa 291/916 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •