S&P 2800 ü dün geçti. Bakalım kalıcı olacakmı.?
BENCE kalıcı olmaması için şu anda normal sebep yok. Yanlızca global balinalar pozisyon ayarlamak isterse düşürürler. Tabi sadece yüzeysel bakıyorum.
Avrupa ve abd de bir kaç gündür, vaka artış sayısı aşağı döndü.
Dağıtılan trilyonlar var.
Merkel ne dedi, hiç bir şirketimi ucuza yabancıya kaptırmam dedi.
Çin zaten başından beri şirketlerini koruyor, medya dedi diye herşeyi satışa çıkarmıyor, zaten medyasınıda yahudiye kaptırmamış görünüyor.
Bizde her gün TV ve gazetelerde bedava yahudi medyası reklamı yapılır. twitwer, facebook, google, instagram, bu kelimeleri kullanmak bizim TV ve gazetelerde bedavadır. Günde binlerce kez de kullanılır. Halbuki reklama girer ve paralı olması gerekir.
Fakat bizim hükümetleri kuran abd emri ve suudi parası, bu reklamları bedavalaştırdı. yahudi medya baskısı ile bedavalaştlar. Zaten hükümetler abd emrinde.
Bu internet siteleri bizde en tepede ve yerini hiç bir şey yıkamaz.
Bir Türkiye sahipli sitenin bu kadar bedava reklamı yapılsa, o sitede twitter kadar instagram kadar yükselirler. neticede bu siteleri kurmak, herhangi bir Türk yazılım ekibinin bir kaç ayını alır hepsi o. Yayılmalarının sebebi çok başarılı veya çok süper olmaları değil, tamamen bedava reklam sebebi ile.
Çin'de öyle değil.
Onlarda yahudi siteleri değil, kendi siteleri revaçta. Sahipleride Çin liler. Henüz ele geçiremedi yahudiler, Çin'i. Bizse tam sömürgeleriyiz, akp sayesindede köleliğe doğru gidiyoruz.
S&P den bahsedecektim, nereye girdim.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri