Abi ben de aynı durumdayım, kayıp yaşadığım ya da bende kötü imaj çizen hisselerde teknik işlese de 2 adım geriden bakıyorum. Ama sistemde duygusallığa yer yok. Duygularımıza bıraktığımız anda kaybediyoruz. Bakın ASELS mesela bizi sınavdan geçiriyor. Sistem % 100 çalışsa bunun da gitmesi gerekiyordu ama gitmedi. Bizim tek silahımız analizler, duyguya yer vermeyen analizler...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Sistemde;
Giden niye gidiyor? Gitmeyen neden gitmiyor? Rekor kriter alan senet neden bekliyor? Niye kimi 3 barda niye kimi 30 barda hedefe ulaşıyor? Hedefe ulaşanlardan bazıları neden hala prim yapıyor? Neden bazıları yatay hareket ediyor? Yükselen senetlerle ya da düşen senetlerle ilgili Temel Analiz ile Teknik Analiz bağlantısını nasıl kuracağız? Cevap bekleyen o kadar çok soru var ki, şükür negatif pozisyonumuz çok az. Şu anda neden aldıklarımıın hepsi de düşüyor diye bir sorunla da uğraşıyor olabilirdik.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Elinize sağlık Tolga bey,
sisteminiz gayet başarılı, Prizma benim kendine münhasır taramamdan bugün günlük geldi. Sizin sistemle örtüştüğü zaman muazzam işler yapıyor. Sırayla gidecekler bence.
Saygılar...
https://ibb.co/1m3VH3L
İyi akşamlar, dolar bazlı sıkışma ve hacim ilgi çekici.
Yer İmleri