Sayfa 291/969 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Genel kurula katılacak olan arkadaşımız varsa temsil için vekalet verebilirim genel kurulda hisse geri alımı teklif edilsin
    parasını başka şirketlere yatıracağına portföyüne güveniyorsa şirketine güveniyorsa alım yapsın bizim bakkal hesabına göre bile en kötü 2-3 misli kazanç garanti 10 milyonluk alım yapsın üst limit koyarak 2 gibi mesela

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bu raund bitti. Bu hissede bekleyenler kaybettiler. Öncelikle bunu kabul etmek lazım.
    Borsanın bu seviyeden sonra ülke koşullarında hiçbir yere gidemeyeceğini de.

Gelecek raundlarda ne olur konusuna dikkatle bakmak gerekir.
    Ben yenilgiyi kabul ettim.
    Artik elimde sembolik bir rakam var.
    1 sene sonra yine buralarda ise ve elimde de bosda para varsa tekrar girebilirim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3. Son 2 yıla katıldım, bu yıl da bir aksilik olmazsa katılırım. Hisse geri alımının kurulda karara bağlanabilmesi için öncesinde yönetim kuruluna teklif götürülmesi gerekir. Gündeme alınmadığı takdirde " dilekler/kapanış" bölümünde konuşulmasının bir faydası olmaz. Yatırımcılar GK öncesinde bu konudaki kuvvetli isteklerini iletirlerse belki dikkate alırlar, gündeme alınır.

4. 3 kişiyi maxise göndermeleri iyi olmuş, koskoca 2.2 milyarlık portföyü olan dev gözde 7 çalışana sahip, maşallah bizim çiflikte 18 çalışan vardı. Gozdeye dev diyorum çünkü bizim çiftliktekinin 10 katından fazla portföyü yönetiyorlar.

Grafikteki makasın kapanmasını beklemiyorum ancak bir noktada azalmasını beklerim.

5.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    3 kişiyi maxise göndermeleri iyi olmuş, koskoca 2.2 milyarlık portföyü olan dev gözde 7 çalışana sahip, maşallah bizim çiflikte 18 çalışan vardı.

Grafikteki makasın kapanmasını beklemiyorum ancak bir noktada azalmasını beklerim.

Neden çiftlik diyorum, harıl harıl çalışıyorlar güya ama 4 yıldır çıkış, 2 yıldır yeni yatırım yok, toplam portföy değerinde de bilançoda değer artışı yok !

6.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    117 500 İlk destek borsada oraya yaklaştıkça almak lazım ISGSY yi .
    ISYAT da aynısını yapıyor , Endex Her direncine değecek gibi olduğunda ,
    ISGSY alınıyor böylece yaprak dökümü gerçekleşmiş oluyor .
    ISYAT in tek hesaplamadığı buradaki ağaçlar iğne yapraklı .

Bir de benim gibi manyaklar var , Fiyata bakmadan
    1.61 altından alıyorum ama ben bunu hep yapıyorum .
    Bu kağıt beni manyak yaptı galiba ?

Neydi o ya bir ara 1.35 - 1.36 dan 32 700 Lot verdi salak spek .
    Gene olurmu acaba ?
    1,36'ları 2016 yazında görmüştü, aradan 20 ay geçti. Aylık %1 enflasyon hesabıyla şu an,
    1,36×1,01^(20)=1,659'e denk geliyor o fiyat.

Yani aslında şu an 1,6 fiyatıyla 2016 yazındaki 1,36 fiyatından daha ucuz hisse.

Dolar bazında bakarsak, hisse dipte olduğu 2016 yazında dolar/TL 2,9larda geziyordu. Dolar/TL de ortalama %30 artış var. 1,36*1,3=1,76 ye tekabül eder.

Hem dolar hem de enflasyona karşı bu hisse nerden aldıysan al zarar ziyan

Son düşüşte 200EMA desteği diye 1,67'den, sonra trend desteği diye 1,6'da alım yaptım sonra trend desteği diye 1,53e bir aylık alım yazdım ama 1,55ten döndü.

Son düzenleme : atmega48pa; 04-02-2018 saat: 02:21.

7. https://www.google.com.tr/amp/digita...l-satildi/amp/
    bu haberi atlamışız lütfen okuyun
    yıllık ciro 2,5 milyon dolar 93 milyon USD ye ekim ayında satılmış yıllık geliri radorenin kat kat altında
    radore ne kadar eder hesaplayın karşılaştırmak için çok taze bir gelişme bu işten anlayanlar daha iyi değerlendirecektir
    radorenin iş girişime düşen payı iş girişimden daha fazla hesap ortada
    bu sektörlerde demekki fiyatlama cironun 10 misli 50 misli fiyatlarda olabiliyor demekli
    nevotekin 2016 cirosu radorenin cirosunun yarısından fazla bu durumda nevotek değeri ne olur bilinmez

8.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    https://www.google.com.tr/amp/digita...l-satildi/amp/
    bu haberi atlamışız lütfen okuyun
    yıllık ciro 2,5 milyon dolar 93 milyon USD ye ekim ayında satılmış yıllık geliri radorenin kat kat altında
    radore ne kadar eder hesaplayın karşılaştırmak için çok taze bir gelişme bu işten anlayanlar daha iyi değerlendirecektir
    radorenin iş girişime düşen payı iş girişimden daha fazla hesap ortada
    bu sektörlerde demekki fiyatlama cironun 10 misli 50 misli fiyatlarda olabiliyor demekli
    nevotekin 2016 cirosu radorenin cirosunun yarısından fazla bu durumda nevotek değeri ne olur bilinmez
    Radore ve Nevotek in cirolarına nereden bakabiliriz sn Sypro

Sayfa 291/969 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •