Sayfa 291/804 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. İşlerin iyiye gittiği su götürmez bir gerçek ama maalesef rakamlar konuşur bu dönemlerde. Ve burada öne çıkartılan rakam bu yılın ilk 6 aylık dönemindeki karın geçen senenin aynı dönemine göre %95 azalış göstermesi.

Panikle hareket etmemek gerektiğine katılıyorum ama yarın eksi açılacağımız garanti bence, bu da piyasanın bilançoyu nasıl yorumladığının göstergesi olur. İnsiderlar bilançoyu nasıl yorumladıklarını bugün son dakikalarda zaten göstermiştiler!

Umarım son günlerdeki kıpırdanmayı bitiren bir düşüş yaşamayız ve bilançonun pozitif tarafları hisseye yansımaya başlar ve günü artı kapatırız.

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Keynes Yazıyı Oku
    İşlerin iyiye gittiği su götürmez bir gerçek ama maalesef rakamlar konuşur bu dönemlerde. Ve burada öne çıkartılan rakam bu yılın ilk 6 aylık dönemindeki karın geçen senenin aynı dönemine göre %95 azalış göstermesi.

Panikle hareket etmemek gerektiğine katılıyorum ama yarın eksi açılacağımız garanti bence, bu da piyasanın bilançoyu nasıl yorumladığının göstergesi olur. İnsiderlar bilançoyu nasıl yorumladıklarını bugün son dakikalarda zaten göstermiştiler!

Umarım son günlerdeki kıpırdanmayı bitiren bir düşüş yaşamayız ve bilançonun pozitif tarafları hisseye yansımaya başlar ve günü artı kapatırız.

YTD
    Spekler nasıl görmek isterlerse öyle görürler. Satsınlar düşürsünler. Ama şu bi gerçekki ilk 3 ayda 20 zarar ediyorken ikinci 3 ayda 24 kar yapmışlar. Bu müthiş bir veri.

3.  Alıntı Originally Posted by Keynes Yazıyı Oku
    İşlerin iyiye gittiği su götürmez bir gerçek ama maalesef rakamlar konuşur bu dönemlerde. Ve burada öne çıkartılan rakam bu yılın ilk 6 aylık dönemindeki karın geçen senenin aynı dönemine göre %95 azalış göstermesi.

YTD
    Nugyo'yu çeyreksel olarak geçen seneyle karşılaştırmak anlamlı değil. Geçen sene 6 aylıkta 107 milyonluk yeniden değerleme vardı. Nugyo bilançosu projelerdeki teslimlere ve kiralamalara göre dönemsellik gösterebiliyor. Önemli olan şirketin her yaptığı satış ve kiralamanın taze nakit olarak şirkete girmeye devam etmesi ve maliyetlerin ise artık kağıt üstünde olması.

Bu bilanço döneminde kiralamalarda ufaktan hareketlenmeler olmaya başladı. Park'taki devasa stok duruyor. Oteli ya satacaklar ya da kiraya verecekler. Şirketin kâra geçmesi önemliydi o da başarıldı. 3.çeyrek itibariyle yaklaşık 300 milyon TL 'lik bir satış bilançoya yansıyacak. Life projeler içindeki tek gelir paylaşımı işiydi. Bilanço için gelenlerin 3.çeyreğe odaklanması gerekir. Taze para girişi 3.çeyrekte olacağı için bu çeyrekte nakit dengesi yorumu yapmak da hatalı sonuçlara götürebilir.

4. Nugyo geçen sene 12 aylıkta tam 150 milyon TL kâr açıkladı ama yanlış hatırlamıyorsam yerinden kalkamamıştı hisse fiyatı. 4.30'lardaydı fiyat. Şimdi 5.4 fiyatta bunun üzerinde kâr bekleyen var mıydı ki?

5. Çok merak ediyorum düşen kurdan nasıl zarar yazdın[emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Yanlışlık olmasın kurdan kâr var bu çeyrekte.

Bilanço gelmiş, ve benim beklentim daha yuksek bir kar rakkamiydi. Hayirlisi olsun.

O boş towerlar , park otel, oasisler kira uretemedikce benim yuzum gulemeyecek. Hammalistan'a devam. Bu eşşek bu yükü el sabır taşıyacak. Gidenlere gelenlere selam olsun...

Çeyrek ok ama 6 aylık kambiyo eksi! O nasıl oldu anlamadım

Şunu demek istedim: Kura bakınca ne bekliyoruz, bilançoda ne görüyoruz..

Son düzenleme : Makarna; 09-08-2017 saat: 00:25.

Sayfa 291/804 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •