Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Heh buldum

Fransa ve ispanyayı dikkat almayın değişik bir raporlama tarzı var.
    Barların en yüksek değeri görülen en peak değer yanlarında o peakin görüldüğü tarih var.
    Mesela italya peak% 28 martta görmüş %54-55 total ölüme oranı
    Şimdi %34 civarı.

Kaynak:

https://twitter.com/alexcourtiol/sta...741240321?s=19
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Şuanda günlük corona ölümü /total ölüm %6-7 civarında ülkemizde
    Amerikada bu oran %25
    İtalyada bir zamanlar %50üzeriydi şimdi daha az grafiği bulunca atarım

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks9798 Yazıyı Oku
    hocam teşekkür ederim burda anlamadığım sanki yıllardır çok kötü bir yönetim var ekonomi bitik ülke iflas etmiş ona buna yalvarıyor
    ülke iyi yönetiliyor muhalefet olmalı ama milli olmalı ülke çıkarlarına çalışmalı yanlışı söylemeli doğru olanı önermeli
    burada yazılan şeylerin çoğuna gülüyorum çağdaş düşünce bilim kuruluyla işletiliyor aşı çalışmaları son hızla gidiyor ışınla virüsü yok ediyor bilim insanlarımız
    Ülkenin geleceğine hükümetime ve devletime sonsuz güveniyorum duvara çivi çakmaktan aciz adamlar hastane diyor saray diyor Yol diyor yapılan işleri beğenmiyor saçma sapan yalanlarla beyinleri karıştırmaya çalışıyorlar
    Bence siz ağzınızı boşuna yormayın... 2016 nın sonunda İstanbul arnavutköyden ayrıldım. Ana cadde üstünde ki bütün dükkanlar açıktı. Geçen sene nisanda tekrar aynı yere geldim...
    Ana cadde üstündeki dükkanların çoğu boş ve 1 sene geçmesine rağmen hala boş vede yeni kapananlarda var...
    Arnavutköyde sürekli gittiğim berbere gittim... Koyu akp lidir. Tv de her zaman ahaber açıktır. Gittim 1 ay önce yanına. Daha corona davası başlamamıştı. Adam bir dert yanıyor, bi kızıyor. Lanet olsun bunlara diyor. İmamoğlunu engellemeye çalıştıklarını o bile anlamış. Yeter be kardeşim, akıllanmadınız mı diyor. Bir daha akp ye oy mu diyor. Gerisini anlayan anlamıştır zaten.

1 aydır muhalefet yardırıyor, onu yapın, bunu yapın, para basın ve herkese para verin, maske dağıtın, işten atılmayı engelleyin diye....
    İmamoğlu ile mansur yavaş bağış kampanyası başlattı, ardından cb bağış çağrısı yaptı. Yine imamoğlu ve yavaş ücretsiz maske dağıtacağız dedi ve 2 gün sonra cb masle dağıtacağız dedi...
    Velhasıl bağış kanalıyla 1.5 milyar TL toplandı ve para basıldı. Kasada para kalmadığı belli oldu zaten. Para bulununca yardım yapacağız ıvır zıvır dendi.
    Para yardımı herkese yapılmıyor bu arada. Her şey her zamanki gibi yarım yamalak.
    Siz hala hayal alemindesiniz. Önümüzdeki seçimlerde gerçeklerle yüzleşeceksiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by kotancı Yazıyı Oku
    sn.serkan23 şu petkime yarın bi üfleseniz... sizin üfledikleriniz gidiyor flama görüntüsü var sanki. bayrağı dikmeye başlasa iyi olur bugün 750 adet long kontrat açtım onda.
    3-5 lot short yaparım senin için o zaman fişekler bu aralar her taraftan peşimdeler, rahat bırakmıyolar 2 kuruş kazandık diye
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4. Bir sürü kağıtta flama görüntüsü var ...kıran gidiyor . Bugün tavan olan tgsaş grafiğine açın bakın . Aynı grafikten 100 tane kağıt var .

İlla işlem yapacaksınız . Hisse long endeks hedge short yapın bari .
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    3-5 lot short yaparım senin için o zaman fişekler bu aralar her taraftan peşimdeler, rahat bırakmıyolar 2 kuruş kazandık diye
    Tamam anlaştık o zaman allah daha çok versin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Bravo dediğiniz tarihlerde aynen yazdım

Çelha Ditaş almaya başladılar dedim bunlar öncüdür dedim tırları doldurun dedim

65 den Tüpraş yazdım 9 dan algyo yazdım 2.60 dan dobur

extre istediler

Bazısı olmaz öyle şey endeks 70 olur 65 olur 48 olur dedi

100 tane kağıt var minimum yüzde 50 yapan

Ve hala ders almayan tayfa şurdan şort Burdan short diye bekleşiyor

Böyle yükseliş mi olur saçma diyen amatörler

Spekler uçurdu kağıtları uyuyorsunuz
    Peki aldiklarini elinde tuttun mu. Yanlis hatirlamiyorsam tuprsi 70 71 den vermistin. Petrol almistin 1 2 dolar karina vermistin. Eger piyasanin yukselecegine inansaydin pozlarini kapatmaz tam tersine artirirdin.

Tirlari ankaradan doldurdun ama golbasinda bosalttin. O tirlar simdi antalyaya geldi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Bir sürü kağıtta flama görüntüsü var ...kıran gidiyor . Bugün tavan olan tgsaş grafiğine açın bakın . Aynı grafikten 100 tane kağıt var .

İlla işlem yapacaksınız . Hisse long endeks hedge short yapın bari .
    Her taraftan longum, hisse long, viop long, bes long, kredi full daha baska bisey yok. Not: bana uymayın ben anaparanın fazlasını çekip gayrimenkule yatırdım.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

8. U30 dışında kağıt takip etmiyorum pek, sasa hariç, o da muhtemelen yakın zamanda U30' a dahil edilir...

U100 kağıtları arasında dipten en fazla primi sasa yapmıştır muhtemelen %100 üzeri olması lazım...

İkinci en iyi primi yapan kağıt ise pegasus, yaklaşık %80, bu durum size de komik gelmiyor mu...

Hadi sasa' yı anlarım da en azından maske ayağına falan birşeyler uydurdular da...

Peki pegasus ???

Sayfa 291/1002 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •