Sayfa 291/992 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. 2017 baslangic tarihi .
    totalde %450 diyor
    16bin point kar 20bin point zarar mart ayindan da 15bin point kar dersen nasil %450 kar ediyor totalde
    hadi onu bosver 2017 de 10bin tl yatirip 2 kontrat islem yapan bir kisininin gecen sure icerisinde o 2 kontrat ile 50.000 point kar etmesi lazimki viop icin yatirdigi 10.000 tl yi $ bazinda koruyabilsin ..
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Son soru;
    endekste hep long musun?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    1.5 milyonuna dua et.
    Yoksam alırlardı anahtarlarını elinden.
    Çerez parası o para.. Asıl o devasa çöküş için ömrümüz bitti hala bekliyorum girmek için.. Borsa ve vioptaki param sadece can sıkıntısı

3.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Çerez parası o para.. Asıl o devasa çöküş için ömrümüz bitti hala bekliyorum girmek için.. Borsa ve vioptaki param sadece can sıkıntısı
    Vay uyanık vay.
    Öküz postunun içinden gutup ayusu çıktı.
    Milleti palaya mazot etçek,
    son hamlede palanın elinden kapçak hisseleri beleşten.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bakalım vadeli pasta nasıl
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    eee hani 1 milyon olacaktı endeks ..hiç çöküşten bahsetmemiştin ?

6. Sercann ne alakasi var kotu niyetle . senin yazdiginin uzerinden genelleme yaptik

10bin teminat 2 kontrat long icin hesap burada .
    simdi adam yaziyor 1/10 diyor [ kimse ustune alinmasin sadece ornek] bu adam icinde ayni $ bazinda parasini korumasi icin 2017 den bugune 50.000 point kazanmasi gerekiyor komisyonsuz]burda amac senin 2 kontratini kotulemek degil . ister 1 isterse 100 kontrat hesap kesimi yaptigin anda $ bazinda kardamisin degilmisin onemli olan o. Gun ici acma kapama meselesine gelince. 2020 yili icerisinde sadece 1 islem yaptim yaklasik olarak dolar bazinda %18-20 kari aldik cebimize koyduk . 2. dalga gelirse o zaman 2. islem icin hazir olurum ve islem acarim ha 2 dalga gelmez bu sekilde devam ederse isterse 50bin point yukariya gitsin umrumda olmaz benim icin dolar bazinda %20 lik kazanc guzel rakam. Ha bu arada sunu belirteyim ben yaptigim islemlerde kaldirac kullanmiyorum . %80 emtialarda islem yaparim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    eee hani 1 milyon olacaktı endeks ..hiç çöküşten bahsetmemiştin ?
    Ben hiperenflasyon dönemine geçtiğimizde olacağını düşünüyorum bunu da 3 senedir belirtiyorum.. Ama benim üstadım kmx dolarda ve 2013 nisanından beri endeksin kimsenin tahmin edemeyeceği bi yere geleceğini(aşağı yönlü) söyledi.. Kmx bir kulak burun boğaz doktoru olmasına rağmen 2003 te tüm piyasada anatrend yazıları kitabını çıkarmış endeks 12 13 binlerde iken bu forumda ve çalıştığı hastanede 60 bin hedefini vermiştir.. Şimdi kmx gibi borsanın tanrısı 7 senedir parasını dolara çevirip kimsenin bilmediği bi yere gömmüşken ne tesadüf ki emekliliğine 1 sene kala suat seren göğüs hastanesinden(pandemi) istifa ediyor! Siz olsanız ne yapardınız..? Ben sadece paramın yüzde 20 sini riske etmeyi tercih ettim. Gerisi nakit ve altında
    Son düzenleme : Sercannn; 04-05-2020 saat: 18:58.

8. Froto bilanço yorumlayabilecek bir arkadas var mı ,kar beklentisi nasıldı ,borclulukda 1.5milyqr TL artis gozukuyor

Sayfa 291/992 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •