Sayfa 291/1000 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Cerrahlar fıtık ameliyatlarında çok kullanır.

aparatın benzerini yapmış çok da basit bir sistemle ,biz bu abimizin yaptığı meshlerle...
    uyduruk bir aparat takılı diye her mesh için 250 dolar neden verilsin ,bunlar ithal gerek yok falan dediysek de yassah hemşerim dediler konu kapandı gitti.
    intraperitoneal onlay mesh diyoruz...

250 dolar kısmına gelince...
    her mesh için malzeme analizi/biyo uyumluk testleri garanti edildiği için verilir..
    hastanın istenmeyen sorun çıkma ihtimali mininmumda olduğu için verilir.

ucuzluksa sorun tavuk teli de takabilirdi metresi ucuz..
    artık şansına biyofilmden bacteriyemi mi gelişir.
    malzeme erir dokuları mı dağıtır.. hastanın şansına kalmış.

2. Buradakiler olayın farkında değil. Beni Prostatit konusunda arayanlarin çoğu intihar etmek istiyor. Bir çoğu uyumak için gecede 20 tane ilaç alıp 2 saat uyumak için can atıyor. Adamın aleti iptal karı bunu boşamış dayanılmaz birde ağrı var. Yeşil reçeteli ilaç iki saat ağrımi kesiyor. Bir de lryrica 225 var günde iki tane buna rağmen sabahlar olmaz günler geçmez. Bütün bunlar yaşarken yada yaşanırken bir umut. Ben iyileşeyim insanlar iyi olsun beni de assinlar. Sen neyin kafasını yaşıyorsun. Ya okuduğunu anlamıyorsun. Ya haberin yok. Adsm intihar edecek ya annesi üzülür diye bekliyor. Evlenmekten vazgeçmiş. Bir tane de üç kağıtçı var her yakaladığından 3500 TL alıyor üç beş ot verip yoluyor. Ben sadece baştan sona yaşadığımı ne yapması gerektiğini söylüyorum.

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    intraperitoneal onlay mesh diyoruz...

250 dolar kısmına gelince...
    her mesh için malzeme analizi/biyo uyumluk testleri garanti edildiği için verilir..
    hastanın istenmeyen sorun çıkma ihtimali mininmumda olduğu için verilir.

ucuzluksa sorun tavuk teli de takabilirdi metresi ucuz..
    artık şansına biyofilmden bacteriyemi mi gelişir.
    malzeme erir dokuları mı dağıtır.. hastanın şansına kalmış.
    Ne alakası var bizde genel cerrahların kullandığı mesh i kullandık,sterilize etmeden malzeme kullanılır mı.Adamlar 10 liralık mesh in ucuna uyduruk plastik malzeme takmış,maliyeti 3 lira değildir 250 dolara sana satıyor insaf.Bizim vaka serimiz tek bir merkezde yapılan ameliyat sayısı hatta tek cerrahın yaptığı vaka sayısı diye düşünürseniz dünyada sayılı serilerdendir.Ve başarı yüzdemiz dünyadaki serilerde ilk beşe girer.Orada bildiğin zekamıza hakaret vardı.1200 vaka yaptık,tavuk teli taksaydık bizi yüzüncüye tutuklarlardı,burası türkiye vatandaş işler ters gitsin doktorun canına okur.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Buradakiler olayın farkında değil. Beni Prostatit konusunda arayanlarin çoğu intihar etmek istiyor.
    doktorluk hizmeti/danışmanlığı mi veriyorsun ?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İyi de literatür dışında yenilik arayan kafalar olmazsa yenilikler nasıl olacak.
    O nedenle bu kadar üniversitemiz var doğru dürüst patent başvurumuz yok.
    kuşkusuz orta çağ deneme yanılma yöntemiyle olmayacak.
    literatür dışında yenilik arıyorsan hipotezini oluşturur ispatını yapar iznini alır testini yaparsın..
    kabul görürse pratiğe geçer..

5. Sayın hkm. Benim gibi Felçlilerin çoğu tuvaletini yapamaz. Bir çoğu yatakta lavman yada bekunis ile yapıyor. Bunlar tuvalet sonrası bölge iyice temizlenmedigi için e coli enfieksiyonu oluyor. Bir türlü de kurtulamıyor. Bir Allah'ın kulu buna bak tuvaletini yapınca orayı sabunlu su ile yıka iyi temizle dememiş.

Zaten biz daha başarılıysak,demek ki bizim yaptığımız doğrudur,tıpta kural budur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal covid konusunda bu kadar vaka var.Yeni bir tedavi düşündün çalışma yapmak istiyorsun veya tedavi falan düşünmedin covid hakkında her hangi bir konuda çalışma yapmak istiyorsun,yapamazsın yasaktır.Covid hakkındaki tüm bilimsel yayınlar çalışmalar sağlık bakanlığının izni olmadan yapılamaz.Misal sigara içenlerde veya rakı içenlerde covid nasıl seyrediyor merak ettin hastanende de zibil gibi covid vakası var doçentsin profsun zaten işin bu bir çalışma yapayım dedin bakanlık izin vermezse yapamazsın.
    Örnek:
    https://tele1.com.tr/ercument-ovali-...iyoruz-346251/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yurttaşa ‘Akşam pazarına gidin’ diyen Diyanet soluğu 5 yıldızlı otelde aldı.

https://tele1.com.tr/yurttasa-aksam-...e-aldi-346093/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 291/1000 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •