Yapay zeka bu konuda destek olabilir.
Yapay zeka bu konuda destek olabilir.
tahminim 3 bin ton satışı oldu 4. çeyrekte...bu ekstra bir artış pek sağlamaz..dubai yi alanların çoğu diğer ülker çikolatalardan vazgeçerek almıştır..o nedenle bir yerde kar artarken öbür tarafta ciddi bir kısmını törpüler...çok ciddi bir katkısı olacağını sanmıyorum
Neden Dubai alanlar diğer ürünlerden almaktan vaz geçsin anlayamadım bu durumu .
Şirket tabidot mu, bu . Her ürün ayrı bir , damak tadı .
Biraz zorlama bir görüş olmuş .
Saygılar , muhabbetler.
KENT GIDA:
2024 yılı 12 aylık dönemde bir önceki yılın aynı dönemine nazaran, satışların maliyetinde %14 Hasılatta ise %20 oranında
azalış meydana gelmiştir.
**ciroda: kentte %20, OYLUM da %25 azalma.... 9 aylıklarda da bu değerlere yakındı...
**bunları iş olsun, torba dolsun diye getirdim...genel geçer bilgi...
**ayrıca KENT te 4. çeyrekte FAVÖK eksi 198 milyon, net kar eksi 641 milyon olmuş...
**12 aylıkta brüt kar marjı %17 den %11 e düşmüş...
--4. çeyrekte ise brüt kar marjı % 4.7 ye düşmüş, faaliyetlerden 442 milyon zarar yazmış...
**NOT, kent gıdanın cirosunun çoğunluğu şekerleme ve sakızdan geliyor...OYLUM da bisküvi ve az miktarda çikolatalı bisküviden geliyor...
Son düzenleme : ft-2; 04-03-2025 saat: 02:04.
Arkadaşlar yalan algı çabasıdır... İtimat etmeyin..
Bahsi geçen şirketler ülker ile denk değildir...
Bölük ölçek ekonomisi nedir bilmediği için anlamsi zor tabiki....
Şirket zaten hedeflerin hafif üzerinde kapatacağız diye açıklama yaptı...
Burada şirket hedefleri ciro ve favok üzerinden... Net karı etkileyen çok faktör olduğu için o konuda yorum yapmak zor... Onu bilemeyiz......
cevaplamak için önce bir soru olması lazım...var mı?
Yer İmleri