İntravenöz değil yeni literatör olarak, sarıkız sayasende, intrarektal
İntravenöz değil yeni literatör olarak, sarıkız sayasende, intrarektal
ytd deli saçmasıdır
37k kimin satamıyor birtürlü
ytd deli saçmasıdır
hiçkimse yazmadı bilanço hakkında iki satır yazayım şirket bir önceki döneme göre tonda 5926 lira kar ederken bu dönem bakırı yüksekten almasına rağmen bunu yansıtamamış ve kar3227 liradan satmış eğer şirket 6 aylıktaki aynı kar marjını korumuş olsaydı brüt karı 257431366 gelecekti kaba olar şimdiise 142331662 gelmiş anlayacağınız 115.099.704 milyon kar yok olmuş yaklaşıık olarak 45 milyonda kur farkından dolayı gelmemiş hadi kur farkına birşey denemzde ulen çaycı arabayı aldın bari aküyü bırakaydın vicdansız 130 milyon en kötü kar göndereydin bari bu nasıl bir ameleliktri hangi kitapta yazıyor 73381 liraya malı alacan işleyecen o kadar personel ve fabrika ve diğer giderlerin varken 76658 liraya satacan ulan hiçbirşey yapmasan su alıp satsan daha çok para kazanırsın hırsızsız mısın siz
ytd deli saçmasıdır
gelelim sonraki döneme bilanço tamamen çaycı ne derse o oluyor dönemine giriyoruz normalde kur farkından 60 gelecek bakırdanda 280 küsür kar yazmalı o zaman 340 bürüt kar net kar 250 kar yazdırır hop ver coşkuyu ama öyle tahmin ediyorumki geçen hafta gördüğümüz hareket bilanço hareketi olamaz çünkü 5 milyon mal çekmiş city bu tahtada bilanço için bu kadar mal çekilemez çeksen satamassın city gitti hacim şimdi dipler neyse herkese hayırlı kazançlar
ytd deli saçmasıdır
Selam Ortak şimdi Çaycıya bu kadar güvenmiyorsanız ve mali tabloları şaibeli görüyorsanız, uzun vade bu hisseyi taşımanız ve inatla en yüksek fiyatlarda bile satmamanız çelişkili değil mi ?
Ben güveniyorum ve işletmenin gidişatını da iyi olarak değerlendiriyorum. Daha parlak bir bilanço olsun bende beklerdim ve isterdim ama yok, bu bilançoyu baz alarak daha temkinli alım yaparım, ama sarky den vazgeçmem. HA 12 aylık bilnço beklentilerimden kötü gelirse o zaman şapkamı önüme kor acaba hata mı yapıyorum SARKY de inat ederek diye düşünürüm.
Bu kadar hezeyanda bulunurken benden ve birçok ortaktan daha ateşli Sarky nin yükseleceğine inanmanın biraz çelişkili, inşallah eleştirilerime alınmazsınız.
Sayın cover eleştirilerinizi gayet iyi anlıyorum yalnız sayın arpacı beyin belirttiği gibi bunun çaycının bir baskılaması olarak gördüğüm için duruyorum eski yazılarımdada belirttim şirketin diğer ortakları bu olaylar karşısında eninde sonunda müdahale edeceğine inanıgorum veya çaycı bu müdahaleye izin vermeden yeterince topladıktan sonra bırakır şirkete olan güvencem çok çünlü tekel ve bu şirketi hadi kuruyorum deseniz kuramazssınız benim için baştada belirttim 12 lerinde 18 lerinde anlamı yok başkası için bakarsanız 700 üzerinde anlık karım var ama daha öncede söyledim ben yüzde 20 yüzde 40 için hisse almayı heleki uv aşmayı çoktan bıraktım hayırlı kazaçlar
ytd deli saçmasıdır
Tonaj olarak satışta sıkıntı yok yurtdışına satışta sıkıntı yok sadece kar törpülenmek içün yüksek maliyetli bakırlar maliyete saydırılıp kar törpülenebilir ama bunu sürekli yapamazssınız ayrıca son çeyrekte eğer bakır fiyatları 470 ve üstü olursada kar dovize bağlı olrakta yaklaşık 250 civarı gelecek ve o zamana kadar hisse 30 rakamlarına rahat gelir düşüncesindeyim birde hisse yi yaklaşık 5 milyon city çekince yüDe 12 den yüzde 50 yaptı sadece 5 milyon çünkü hisse inanışmaz toplu benden bu kadar herkese hyırlı kazçlar
ytd deli saçmasıdır
Sayın arpacı bey ne yaaptı çaycı hertürlü alavere dalavere mi eskidende böylemiydi ayrıca sizce 5 milyon lot bilanço için çekildimi yok çekilmediyse niye çekilmiş olabilir teşekkürler bunun dilinden en i siz anlarsınız
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri