Sayfa 292/339 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon
Arama sonucu : 2709 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: FONET- Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş

1. Arkadaş sen hayırdır niye atlıyorsun? Sana hitap mi ettik? Tezgahiniz mi bozuluyor? Fonet konuşmuyorsun sürekli sallayıp duruyorsun... Bize biraz fonet anlat ne zaman uçacak ne zaman kaçacak? Yetmedi mi ağzımıza ettiği operasyon ekibinin, biraz da çıksın artık çöp hisse...

Sürekli hikaye okuyorsun burada biz fonet konuşuyoruz ben diyorum Ankara den diyorsun gözüm kara...

Topu sürekli taca atma artık çıksın şu hisse benim maliyete gelsin ben gideyim sonra bulursalar bir salak soymaya devam etsinler...

Malları yukarıdan çakacağım derken subliminal olarak satmayın biraz daha mal çakacağız size mi demek istiyorsun...

Keşke çıksa da kurtulsam şu çöplükten hatta sizde benden kurtulmuş olursunuz...

Yani hisse göçmüş, evladı olsa insan laf söyler ama sen çıkıp iki kelime laf söylemiyorsun burada boş geyik yapıyorsun [emoji23]

Yani farkımız zaten burada ben tipik yatirimciyim düşünce ağlar çıkınca sevinirim... Sen boka batmış hisseye laf etmiyorsun hatta ettirmiyorsun... Sen gelip konuşunca hisse düşüyor ama yine lafın yok[emoji57] Bence nick değiştir ifşa oldun...

2. Tam dipte yazılan

Zirvede gaz veren
    Dipte korku salandan korkun

Mal toplama 1 kaç gün sürmez
    1 ay 4 ay sürer

Ben hep aynı şeyleri yazdım ve yazacağım
    15 tl de umutluyum 9 tl de de

Senin gibi kıvırmıyorum

Şikayet ettiğimde benim hesap hareketlerim ve senin hesap hareketlerinin incelenmesini de isteyeceğim
    Bir şey çıkar yada çıkmaz o ayrı konu
    Bu mübarek gecede herkez şahit olsun

Kesinlikle yatırım tavsiyes değildir

3. Cuma sattım dedin ne güzel 11 den satmışsın satmadın mı

Benle ilgili imaların olduğu sürece cevabım var sana

Fonete küfret
    Speğe küfret
    Kime edersen et
    Algıcı dediğin an cevabım var sana

Kesinlikle yatırım tavsiyedi değildir

4. Bak sana da saydiriyorum hadi çıksın Banvit gibi... Müsade edin çıksın da gideyim... Söz daha yolunuza çıkmam kime ne yapıyorsanız yapın [emoji6]

5. Bu arada hala hisseye iki laf etmek yok mu ya[emoji57]

6. Benim bu yazdıklarımda şu anda bir yanlış bir yalan var mı? Yok! Bundan 4 sene sonra bu sığır fonet 20 TL olsa çıkıp biri bana ya sen böyle demişsin ama böyle olmuş diyemez. Bu günkü performansına bakarım ben... Banvitte de durum aynen bunun gibiydi ama sen çıkmış burada algı çekiyorsun... Fonet e laf etmemek için saçma sapan örnekler veriyorsun... Kiminle aşık atıyorsun sen acaba bir sen mi akillisin?

Bu hisse şu anda kötüyse kötü diyeceksin topu taca atma... Önce iyiye iyi kötüye kötü demeyi bileceksin ama bunu yapamıyorsun Tezgahiniz çıkıyor ortaya...
     Alıntı Originally Posted by muhabbet Yazıyı Oku
    Ya bu hisse maliyetime gelse de bir boka yaramaz olduğunu her zaman söyleyeceğim... Burada yatırımcı bariz bir şekilde dolandırıldı...

Biz bunları yazınca algicilar saldırıya geçiyor açıklayamıyorlar anca hikaye okuyorlar burada [emoji57]

Yapılanları hatırlayalım;

- İnsanlara umut pompalandi algı çalışması yapıldı
    - Akyatirim hisseyi model portföye ekledi.
    - Hisse belli bir seviyeye çekildi
    - Patron hisse sattı.
    - Ak yatırım model portfoyfen çıkarttı
    - Algı çalışması maşalar üzerinden devam etti
    - Sermaye tavanı arttırıldı
    - Hisse 1 sene içinde çöpe döndü yatırımcı zarar ettirildi.

Bu hisse den bir bok olmaz kısacası...

Uçacak kaçacak diyenlere bakmayın onlar ekibin parçası... Bir bok olsa da soygun amaçlı olur yine... Ama paran çoktan çöp olmuştur bile...

Ytd.

7. Kişilerin fonksiyonu var
    Bu hisseyi bu hale getiren kimse ben ona kızarım
    Çakallara laf ediyorum sen görmüyorsun

Kim kimin hakkına girmişse Allahından bulsun
    İnancım gereği hep Allahtan umutlu olmuşumdur
    Ama sen pek bilmiyorsun bunları
    Sana abes gelir bunlar

yapıştırdığım geçmişin tutarsızlıkların dökülünce zor tabii

Kesınlikle yatırım tavsiyesi değildir

8. Kusura bakma canını sıktıysam sadece zararımı çıkartmam yeterli... Biraz yukarı gotururseler ben gidiyorum buradan rahat eder herkes, anlatabiliyorumdur umarım [emoji6] zararım çok ben fazlasını istemiyorum zararim çıksın yeterlidir. Başarılı oldu operasyon ben bıktım ..

Sayfa 292/339 İlkİlk ... 192242282290291292293294302 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •