Sayfa 292/969 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. sistematik bir şekilde algı operasyonu uygulanıyor şirketler değersiz yerin dibi gibi gösteriliyor yinede bravo işlerini iyi yapıyorlar ancak nereye kadar
    sahip olduğu şirketlerin markaların hepsi kaliteli bizim hesaplarımızdan çok daha kıymetli
    Şartlar uygun değil koca bir yalan demekki istenildimi çok güzel satılabiliyor bakalım daha ne kandırabilecekler milleti

2.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    sistematik bir şekilde algı operasyonu uygulanıyor şirketler değersiz yerin dibi gibi gösteriliyor yinede bravo işlerini iyi yapıyorlar ancak nereye kadar
    sahip olduğu şirketlerin markaların hepsi kaliteli bizim hesaplarımızdan çok daha kıymetli
    Şartlar uygun değil koca bir yalan demekki istenildimi çok güzel satılabiliyor bakalım daha ne kandırabilecekler milleti
    Valla anlamıyorum, radore 2016 cirosu 4,8 milyon dolarmış. 2017de %30 büyüme var dendi. Zenium cirosunun 37 katına satılmış. Hadi diyelim bizimki değersiz, cirosunun 10 katına satılsın! 50 milyon dolar eder. %25i 12,5 milyon etsin.

Yatırılan 17,5 milyona göre bu değerleme kötü bile ama neyse öyle varsayalım.

Sadece Radoreyle bile 1,64e ulaşıyor hisse değeri. Ya piyasa yanılıyor ya da bizim paralar erimeye devam edecek.

3.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Valla anlamıyorum, radore 2016 cirosu 4,8 milyon dolarmış. 2017de %30 büyüme var dendi. Zenium cirosunun 37 katına satılmış. Hadi diyelim bizimki değersiz, cirosunun 10 katına satılsın! 50 milyon dolar eder. %25i 12,5 milyon etsin.

Yatırılan 17,5 milyona göre bu değerleme kötü bile ama neyse öyle varsayalım.

Sadece Radoreyle bile 1,64e ulaşıyor hisse değeri. Ya piyasa yanılıyor ya da bizim paralar erimeye devam edecek.
    radore 2017 cirosu 7 milyon USD sanırım ben anlamıyorum ama bakkal hesabına göre bile muazzam rakamlar ortaya çıkıyor
    nevotek 2016 cirosu 2,5 milyon USD ve çoğu ihracat yeni mobil yazılımı intecontinenal otel zincirinde 4000 otelde kurulmaya başlamış ciroda büyük bir artış yapacağı kesin
    borsadaki bilişim yazılım şirketlerinin pahalı olduğunu zannediyordum değilmiş
    ciroları en kötü 10 ile çarpmak lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,389
    BEnce ciroları hiç bir şey ile çarpmamak lazım ...
    Bir şey yapılacak ise ISGSY nin tüm iştirakleri ele alınmalı
    YAni demem şu ki TAblo yapın Alt alta iştirakleri ve ciroları karları yazın toplamına bakın .
    Bir de şu ciroya kafam takıldı nereden Radore cirosu 7 MUSD oluyor 2017

Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Radore ve Nevotek in cirolarına nereden bakabiliriz sn Sypro
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    radore 2017 cirosu 7 milyon USD sanırım ben anlamıyorum ama bakkal hesabına göre bile muazzam rakamlar ortaya çıkıyor
    nevotek 2016 cirosu 2,5 milyon USD ve çoğu ihracat yeni mobil yazılımı intecontinenal otel zincirinde 4000 otelde kurulmaya başlamış ciroda büyük bir artış yapacağı kesin
    borsadaki bilişim yazılım şirketlerinin pahalı olduğunu zannediyordum değilmiş
    ciroları en kötü 10 ile çarpmak lazım
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    BEnce ciroları hiç bir şey ile çarpmamak lazım ...
    Bir şey yapılacak ise ISGSY nin tüm iştirakleri ele alınmalı
    YAni demem şu ki TAblo yapın Alt alta iştirakleri ve ciroları karları yazın toplamına bakın .
    Bir de şu ciroya kafam takıldı nereden Radore cirosu 7 MUSD oluyor 2017
    2016 cirosu belli 5 milyon USD ye yakın %40 büyüdük diye kendileri söylüyor bu hesapla 2017 7 milyon civarında olmalı
    geriye dönük hesap edersek 2014 cirosu 2 milyon USD olmalı benim bu konularda bilgim yok konuya vakıf olanlar düzeltsin benim gördüğümde 2014 yılında bu hesapla 2 milyon USD cirosu olan radoreye 32 milyon USD değer biçilmiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    sistematik bir şekilde algı operasyonu uygulanıyor şirketler değersiz yerin dibi gibi gösteriliyor yinede bravo işlerini iyi yapıyorlar ancak nereye kadar
    Kesinlikle.
    Vakti gelince iceriden birileri bizim gibi 5 sene beklemeden mali goturecek.
    Yapilmak istenen bu.
    Yakup da bunu ironik bir sekilde ifade etti.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu arada Yakup bizim bulgur yeyip kefir icen ve Village'in dedigine gore bir sirket calisani.
    Village bunu der demez ortadan kayboldu.
    Zamanlama manidar.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bu basliga takilmak insana komplo teorileri urettirmeye basliyor.
    Bir yerde okumustum.
    Komple teorilerinin ortak yani hepsinin mantikli olmasi imis.
    Syg,

Sayfa 292/969 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •