Sayfa 292/1004 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    tam yıkılacak grafik var ama yıkılmıyor kansız...

Günaydın,
    Ayunun pençesine düşmüş bir kere iflah olmaaz...
    Allah taksiratını affetsin...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bakalım hangisi hangisine gidecek...

bunlar eninde sonunda kesişiyor...

bence sanayi bankalcılığa gidecek...

bence de geçmişin intikamını almalı buluşma çerçevesinde bankacılık kaçmalı sanayi yakalamaya çalışmalı aşağılarda...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu şekilde ne kadar devam eder bilmiyorum. Hükümette akıl tutulması var. Üç yıl önce kullandığımız medikal malzemeler (tak sonda) için medikal pahalı (Ottobock) sandalye verirken bir yıldır git gide artan tutarda fark ücreti alıyor. Neredeyse ilaç farkı medikal malzemeler farkı bez farkı maaşın 1/3 üne denk geliyor. RTE ye daha önce toz kondurmayanlarin şuan gözünden ateş çıkıyor. Eskiden özel gittiğinde bu kadar fark almıyorlardi. Konya'da en kötü hastane 75 TL muayene 200 mr farkı sıradan röntgen tetkikler içinde 200 TL ultrason hormon tetkikleri de olursa bir 200 de ona gider. Benim burası hastane değil. Grip için bile gitsen türlü bahane ile 500 den aşağı çıkılmaz. Eskiden A dan E ye kadar hastaneler sınıflandırılmış A grubu hastane %300 alabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ama E grubu hastane bile bunu alıyorsa ipin ucu da kaçmış İstanbul daki elit hastaneyi düşünemiyorum. Özele gitmek şart mı diye soran olur. Şehir hastanesine gittim prostatit hastasıyım sıkıntım var şunu yaparsam rahat ediyorum şu ilacı yazarımısin dedim. Yazamam dedi. Peki siz bir şey önerin onu yapayım dedim bunun tedavisi yok. Skopi ile girip tıraşlayin dedim onu yapmam dedi. Hocam ben ne yapacağım dedim bunu çekeceksin diyor. Kısaca öl sen de bende kurtulayim diyor.
    Yetmez ama evet.
    Celladına aşık olmuşsa bir millet, ..........

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Lann doncu çöte,
    Cari denge beklentiyi 2.1 milyar$ aşmış...
    Sen Bencaminin gulpunu uzatmaya devam ederek DON ALMA peşindesin..
    Ehhheyyy heeyyy...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Lann doncu çöte,
    Cari denge beklentiyi 2.1 milyar$ aşmış...
    Sen Bencaminin gulpunu uzatmaya devam ederek DON ALMA peşindesin..
    Ehhheyyy heeyyy...
    Temmuz ayından itibaren öyle bir şahlanacağız ki, AB si, herşeye burnunu sokan ABDsi hasetinden çatır çatır çatlayacak, tüm dünya bizi kıskanacak.
    Durmak yok, fakirleşmeye devam.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugün demirler güçlü..eregl ve krdmd
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Osmanlı Toprakları
    Gönderi
    1,211
    Açılışta eregliyi hizlica alınca genelde endexe veriyor.bakalim bu sefer ne olacak.
    Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.

dün bofanın boynuzlarını kırmışlar

gardı düşmüş 6 bin longu zararına kapatmış

teb longda, iş yatırım şortta ısrarcı hala poz artırıyorlar.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 292/1004 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •