Sayfa 292/501 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 4002 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: AKENR - Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Altılı Maşa taktiği işe yaramadı. Tavsiyem 2028'de 16'lı Maşayı denemeleri...:whistling:
    2+1'li masa..
    Yanında 4 dalton eşantiyon...

Turgut gibi 1 koyup 3 alacaklardı.... sonra ....
    hesap tutmadı diyelim :)

Alıntı Originally Posted by denizlilicive Yazıyı Oku
    Darphane bakımdan çıkıp çalışmaya başlamış ama hisse fiyatının umrunda değil bu durum.
    Bizim iyi aile çocukları egemer'i 12mayis aksamina kadar bakima almisti. Epias bildirim mrsaj tarihi 24 nisan.

Bugün 15 mayısta, eski mesaji guncelleyip 14une uzatmislar.

Dun aksam baktigimda hala 12mayis diyordu. Bugun girdikleri cok net. Ve aptal sistem , mesajin bugun duzeltildigini soylemiyor bile. Sistemin bir acigi var ve dinçgözler bunu kullaniyorlar.

Inşallah dedigin gibi uretim baslamistir. Bu gece anlasilir

Fiyatlar yuksek seyrediyor, 2000mw zonguldak i.komur de bakima girdi. Atlas, soma zaten her gun ariza kaydi giriyor, elbistan depremden beri devre disi. bu da bizim icin avantaj.

3. Bu seçimlerin pek konuşulmayan çok güzel bir yanı var. %89 oranında bir seçmen katılımı var. Bu Avrupa ortalaması olan %51'in çok çok üstünde...

https://wisevoter.com/country-rankin...ut-by-country/

Ayrıca hem dünya ortalaması olan %61'in üstünde ve dünyada ilk ondayız bu bakımdan...

https://wisevoter.com/country-rankin...ut-by-country/

Bu hem sağ, hem sol ve tüm diğer partiler açısından, seçmenlerin ülkenin geleceğine ne kadar değer verdiğini ve aynı zamanda diğer sözde demokratik ülkelerin aksine, oyları ile ülkenin yönetiminde söz sahibi olabileceklerinin farkında olmalarını gösteriyor...

Ben bunu bu ülkedeki demokratik düzenin göstergesi olarak görüyorum. İnsanlar oylarının işe yaramayacağını düşünselerdi sandığa gitmezlerdi...

Diğer yandan, batı demokrasisi aslında altı boş bir söylem. Özellikle Amerika'da demokrasi değil kleptokrasi var. Bizde meclise 15 parti girdi, böyle bir şeyin Amerika'da gerçekleşmesi imkansız...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

4. Sanki tüm bu masa oyunlarının amacı o üç veya dört Dalton'u meclise sokmak içinmiş gibi geliyor bana. Her biri anca %0.5 oy alabilen partiler meclise 13+10+10 vekil soktu. Bir sonraki seçime kadar bunların üstünden yeni senaryolar yazılacak büyük ihtimal...

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    2+1'li masa..
    Yanında 4 dalton eşantiyon...

Turgut gibi 1 koyup 3 alacaklardı.... sonra ....
    hesap tutmadı diyelim :)

5. Turgut Özal'ı çok kötü harcadılar bu arada. Adnan Menderes gibi asamadılar uyduruk sebeplerle. JFK'nın kardeşi gibi parti kongresinde vurmaya çalıştılar, olmadı. Zehirlediler. Kuru kuruya gitti resmen...

6. Bu seçimde CHP seçmeni açısından diğer bir acı şey de belli bir eğitim almış ve kültür düzeyi görece yüksek bir kitle yolda görse selam vermeyeceği insanlar için oy kullanmak zorunda bırakıldı. Bonus Kart ilk çıktığında bir reklamı vardı; maydanozu sallayıp, "Müdür bu, buna konuş!" diyordu eleman. Bunlara da müdür bu, buna oy vereceksin dediler. Bununla gerçekten hesaplaşabilecekler mi diye merak ediyorum....

Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Sanki tüm bu masa oyunlarının amacı o üç veya dört Dalton'u meclise sokmak içinmiş gibi geliyor bana. Her biri anca %0.5 oy alabilen partiler meclise 13+10+10 vekil soktu. Bir sonraki seçime kadar bunların üstünden yeni senaryolar yazılacak büyük ihtimal...
    14deva+10gelecek+10saadet+3dp

Bunlarin harici 1 iyi 1 de sarigul var...

39 ediyor

Neyse bunlar kendi icinde hesaplaşır herhalde...

Biz bu sonuçtan akenerji nasıl etkilenir ona kafa yoralım

Cez-torunlar satışı gerçekleşir diye dusunuyorum
    Hatta akközler akcezdeki kendi hisselerini de verebilir. Veya cenal tes gibi, cengiz-alarko ortakligi benzeri bir duruma evrilebilir.

Neticede ayni kadronun yan sanayisi sayilir

8. Sonuçta Torunların girmesi Akenerji için iyi olabilir gibi geliyor bana. Cep2Cep bitebilir ve arkasına rüzgarı alır. Ne dersin?

Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
    14deva+10gelecek+10saadet+3dp

Bunlarin harici 1 iyi 1 de sarigul var...

39 ediyor

Neyse bunlar kendi icinde hesaplaşır herhalde...

Biz bu sonuçtan akenerji nasıl etkilenir ona kafa yoralım

Cez-torunlar satışı gerçekleşir diye dusunuyorum
    Hatta akközler akcezdeki kendi hisselerini de verebilir. Veya cenal tes gibi, cengiz-alarko ortakligi benzeri bir duruma evrilebilir.

Neticede ayni kadronun yan sanayisi sayilir

Sayfa 292/501 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •