Sayfa 293/469 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. ......sayın arkadaşlar yazdıklarımın doğruluk derecesini bilemem;doğru olup olmadığını patron bilebilir...şu ana kadar hiç bir isim söylemedim,söylemde...sn patron diye yazmaktayım,asgari nezaket kurallarına uymak durumundayım,isimde vermiyorum......
    neyse....sohbette geçtiği iddia edilen bir önemli olacağını düşündüğüm konuyu yazacağım bugün.
    Patronda ki hisse :
    Bukonuda çelişkili ifadeler kullanmış:
    sözlerinin bir yerinde elinde tek bir tane bile b gurubu hisse olmadığını söylemiş...
    bir başka yerinde ise;1000 liranın altına salınan ilk düşüşün çıkışında ,patroniçe nin kendi insiyatifi dışında önemli miktar mal aldığını patroniçenin yönlendirmesiyle bazı alımların da olmuş olabileceğini ancak 2900 dönüşünde malları ne yaptığını bilemediğini ve patroniçeyle ilk anlaşmazlıkların bu sırada kendi satımıyla yaşandığını ve devam ettiğini söylemiş.
    Kendi saflığını şöyle vurgulamış "pek çok insana sunduğu nakitler şu anda elinde olsaymış,şirketin tüm borçlarını ödeyebilirmiş.......
    hisse alma girişimi,,,iflas ertelemeye baş vuru,iflasın beklenmediğini ve haksız oluşunu,kendisininde maalesef o dönemi çok iyi değerlendirmediğini(şirket açısından)ve bir iki konu daha sonra.....3-4 gün giremem büyük ihtimal....ytd

ünal Guest
     Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    ......sayın arkadaşlar yazdıklarımın doğruluk derecesini bilemem;doğru olup olmadığını patron bilebilir...şu ana kadar hiç bir isim söylemedim,söylemde...sn patron diye yazmaktayım,asgari nezaket kurallarına uymak durumundayım,isimde vermiyorum......
    neyse....sohbette geçtiği iddia edilen bir önemli olacağını düşündüğüm konuyu yazacağım bugün.
    Patronda ki hisse :
    Bukonuda çelişkili ifadeler kullanmış:
    sözlerinin bir yerinde elinde tek bir tane bile b gurubu hisse olmadığını söylemiş...
    bir başka yerinde ise;1000 liranın altına salınan ilk düşüşün çıkışında ,patroniçe nin kendi insiyatifi dışında önemli miktar mal aldığını patroniçenin yönlendirmesiyle bazı alımların da olmuş olabileceğini ancak 2900 dönüşünde malları ne yaptığını bilemediğini ve patroniçeyle ilk anlaşmazlıkların bu sırada kendi satımıyla yaşandığını ve devam ettiğini söylemiş.
    Kendi saflığını şöyle vurgulamış "pek çok insana sunduğu nakitler şu anda elinde olsaymış,şirketin tüm borçlarını ödeyebilirmiş.......
    hisse alma girişimi,,,iflas ertelemeye baş vuru,iflasın beklenmediğini ve haksız oluşunu,kendisininde maalesef o dönemi çok iyi değerlendirmediğini(şirket açısından)ve bir iki konu daha sonra.....3-4 gün giremem büyük ihtimal....ytd
    Elinde tek lot olmadığını biliyoruz. Müjdat Uslu yazılan hiç bir hesapta 1 lot genyh yok. Ama tehditvari konuşmalarında kontrolündeki hesaplarda %70 in üzerinde mal bulunduğunu ima etmişti bir kaç kere. Birkaç yerde.

ünal Guest
    Borsada halka açık bir şirket sahibi ile, şirketin bir bölümünün satışını mı konuşuyormuş patron? Söylenti var da...

4.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Borsada halka açık bir şirket sahibi ile, şirketin bir bölümünün satışını mı konuşuyormuş patron? Söylenti var da...
    Genyh nin.satışı mı, jeneratörün mü? Genyh in a grubu hissesini satarsa yeni alan için çağrı yapma zorunluluğu doğar.Jeneratörün satışını da iflas masasına kayıtlıyken yapabilir mi?Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşımda bulunabilir mi?

5. bitireyim;patron eğer mahkemeden iflas iptali çıkmazsa,yeni bir marka ismiyle genpower holdingle devam etmeye çalışacakmış,ancak bunun da çok zor olduğunu beyan etmiş.İstinaf iflası iptal ederse genyatırım holding olarak devam etmeyi düşünmekteymiş ancak bu yolunda pek çok açmazları barındırdığını söylemiş,bu açmazların ne olduğu konusunda bilgi vermemiş.Şirket hakkında gizli saklı bişey olmadığını ve minik yatırımcılardan birinin davaya müdahil olduğundan pek çok bilgiye herkes ulaşabileceğini...Sandviç parasıyla onları susturmayı sağladığını söylemiş.
    Ne kadar doğrudur bilinmez ama BOCH firmasıyla ne amaçla olduğu bilinmeyen görüşmeler yapılmaktaymış.
    Patroniçeyle anlaşabilirse genel kurulu 3-6 içinde yapmayı planlamaktaymış.
    Benim kanatim her şey istinaf mahkemesinin kararına bağlı.
    Bir şey ler olacak ve herkes için iyi olacak......hayırlı ramazanlar olsun....

6. iptal çıkarsa genpower holding ile çıkmazsa genyh ile devam edecek (miş) her iki hisse için de yaptığı bir şey yok. burada hisselerini satmak isteyen bir kaç kişi var biri de benim. bu bahsedilen konu onun gerçek düşüncesi olsa idi en azından 50 bin lot üzerinde hissesi olan insanlardan hisse alırdı. bu yazılanları Mahulli siz değilde başkası yazsa idi yoruma bile gerek duymazdım. sizin gerçek hissedar olduğunuzu düşündüğüm vede bazı gruplara dahil olmadığınızı da zannettiğim için yorum yapma gereği duydum. çoook mantıksız söylemler olmuş... yada eylemiyle söylemi birbirine uymamış diyelim...

7.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    iptal çıkarsa genpower holding ile çıkmazsa genyh ile devam edecek (miş) her iki hisse için de yaptığı bir şey yok. burada hisselerini satmak isteyen bir kaç kişi var biri de benim. bu bahsedilen konu onun gerçek düşüncesi olsa idi en azından 50 bin lot üzerinde hissesi olan insanlardan hisse alırdı. bu yazılanları Mahulli siz değilde başkası yazsa idi yoruma bile gerek duymazdım. sizin gerçek hissedar olduğunuzu düşündüğüm vede bazı gruplara dahil olmadığınızı da zannettiğim için yorum yapma gereği duydum. çoook mantıksız söylemler olmuş... yada eylemiyle söylemi birbirine uymamış diyelim...
    yazdıklarım kendi düşüncem değildi,birinci elden duyduğunu iddia edenden bana ulaşanların kısa bir harmanlamasıydı...üzerinde bir savunma yapacak durumda değilim...doğruluklarından da emin değilim.depremict arkadaş sadece şuna cevap vereyim,diyorsunuz ki patron hisse alabilirdi,size sorum şu"patron hisse almak istese kim ona hissesini 1000 tl altında satar,ayrıca o fiyattan bile çok acil ihtiyacı olanlar dışında kimse satmaz ki...paramızla rezil olmuşuz zaten,bir de onun bunun adamı olacak değiliz ya.Şunu söylerim ama; patron şirketi kurtaracaksa ve bendeki lotlara ihtiyacı olacaksa tabiki onunla birlikte hareket ederim.Eminim pek çok yatırımcıda benle aynı düşünür.Ata sözüdür"hasta şifa bulacaksa ,dermanın kimden olacağının önemi yoktur"

8. umud fakırın ekmege iste. arkadaslar bisi olacak olsa patron hisseleri toplardi birakin toplamayi elinden gelse elindekileri de satar bu adam. makulli demiski patron alıyim dese kim satar ki. benim bildigim en son görüşmede 1 tl den ne kadar hisse varsa al demisler o da 1 tl ben satiyim size demis. bunlar dedikodu ama tek gercek bisi olacak olsa birileri sizin hisselerinizi coktan toplanaya baslamisti. ytd

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 293/469 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •