Sayfa 293/928 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Evet 3-5 kişi burada konusuyor.yüzüne bakan yok bistte.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    3 yıldır bekliyoruz kobuştukta ne oldu...fosfat ile ilgili teşvik gelmezse sittin sene gitmez bu....ytd..

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu şirket 100 milyon üstü kar etmeden birşey olmayacak.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    3 yıldır bekliyoruz kobuştukta ne oldu...fosfat ile ilgili teşvik gelmezse sittin sene gitmez bu....ytd..

Ortak teşvik de adımız geçmiyor teşvik ertelendi düşen ilk ona bakın kimin alacağını anlarsınız

4.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Ortak teşvik de adımız geçmiyor teşvik ertelendi düşen ilk ona bakın kimin alacağını anlarsınız
    Fosfat yatırımını daha önce yapan malum şirketten dolayı gübre yatırım yapmıyor..çünkü malı kime çakacak ...ytd...

5.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Fosfat yatırımını daha önce yapan malum şirketten dolayı gübre yatırım yapmıyor..çünkü malı kime çakacak ...ytd...

Dediğiniz gibi ise siktinsene fosfat yatırımı olmaz cengiz holdik 1 milyar teşvik aldı sistemi kurdu bizimkiler uyuyo..

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Dediğiniz gibi ise siktinsene fosfat yatırımı olmaz cengiz holdik 1 milyar teşvik aldı sistemi kurdu bizimkiler uyuyo..
    Vallahi ortak 1 yıl önce ben bu durumu grubun duayeni xxtraderla paylaştım diyeceksinki niye çıkmadın zaten girmiş mecburen bekleyeceğim belki razi halka arzı kurtarır bizi yoksa fosfatta altın madeni işi imkansız..ytd..

7.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Evet 3-5 kişi burada konusuyor.yüzüne bakan yok bistte.

Ben twitter üzerinden gördüğüm paylaşımlardan bahsettim. OYAK yatırım teknik bazılı hisse önerilerinde GUBRF eklemiş bir kaç twitter hesabında da paylaşılmış. Ben yönetimin hisseyi pazarlamasını isterim ama nerde adamlar konuşmaktan aciz. Ye iç yat maaşını al ama inanın her gün bıkmadan usanmadan mesaj atıyorum elbet birinden birini görecekler. Birde BİMER ve CİMER'e yönetimi şikayet edicem. Elimden gelen bu kadar.

8.  Alıntı Originally Posted by Atakanfur Yazıyı Oku
    Ben twitter üzerinden gördüğüm paylaşımlardan bahsettim. OYAK yatırım teknik bazılı hisse önerilerinde GUBRF eklemiş bir kaç twitter hesabında da paylaşılmış. Ben yönetimin hisseyi pazarlamasını isterim ama nerde adamlar konuşmaktan aciz. Ye iç yat maaşını al ama inanın her gün bıkmadan usanmadan mesaj atıyorum elbet birinden birini görecekler. Birde BİMER ve CİMER'e yönetimi şikayet edicem. Elimden gelen bu kadar.
    Oyak ayın 20 sinde en begendiği hisseler listesinden çıkardı.gübreyi.bimer cimer kadıyı kadıya şikayet gibi bir deyimmi vardı.ona benziyor.

Sayfa 293/928 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •