Sayfa 293/540 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Nasıl hareketler bunlar 82 den 20,00 geliyor bu bok olmaz bu kağıttan temel iyi ama

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. tvc_c972fbd327b71d18524a00b91f874c83.jpg

MACD GÜNLÜKTE KESERSE HAMLE YAPABİLİR ..SANKİ BİR KAÇ GUN DAHA VAR GİBİ KESMESİ İÇİN. FİYAT 50 GUNLUK ORTALAMANIN USTUNDE..BUDA HİSSEMİZİN GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR..GERÇİ BÖYLE SIĞ HİSSELERDE GRAFIK ONEMLİ Mİ KİMBİLİR..istediğimizi alırız inşaALLAH..MATESİS USTA SON ÇİZGİLERİ GONDERIRMISIN..TAKİPTEMİSİN

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by Dislekbill Yazıyı Oku
    tvc_c972fbd327b71d18524a00b91f874c83.jpg

MACD GÜNLÜKTE KESERSE HAMLE YAPABİLİR ..SANKİ BİR KAÇ GUN DAHA VAR GİBİ KESMESİ İÇİN. FİYAT 50 GUNLUK ORTALAMANIN USTUNDE..BUDA HİSSEMİZİN GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR..GERÇİ BÖYLE SIĞ HİSSELERDE GRAFIK ONEMLİ Mİ KİMBİLİR..istediğimizi alırız inşaALLAH..MATESİS USTA SON ÇİZGİLERİ GONDERIRMISIN..TAKİPTEMİSİN

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    mesele macit değil...mesele bunun sahipleri kösele 3 vakte kadar konsolide bilanço da gelecek...kıvransınlar...biz alçakgönüllüyüz..gerekirse alttan almasını da biliriz yeter ki şirket böyle karlar açıklasın...

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Nerde bu tahtayı çizecek babayiğit 10 aydır göremedim öyle bir şey.
    kardeş 10 ay önce kağıt 10 tl idi...şu anda 20 tl...borsa %25 çıkmışken uluse %100 çıkmış 10 ayda...
    adam çaktırmadan çizmiş zaten...borsada sabır en önemlisi...bazen 1 gün bazen 1hafta bazen 1ay bazen 1 yıl...

5. Ama ondan öncede 15 teleye dolar olarak 9 dolara kakaladigi

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Ama halka arz ederken 9 doları baz alıp 15 telden arz edip 6 tl lere getirip kaç yılda milleti inim inim inleten ondan sonra zaptirap edemediği hisse buralara onların sayesinde gelmedi eğer onlar adam olsa kağıdın her hareketlenme sinde önüne satışa kademe kademe bol bol lotla ri koyup al gülüm vergulum yapmaz normalde suan bu hissenin halka arz fıyatina gelmesine bile 15 tl var yani mal meydan da sahtekarlık ve alevere dalevere bol ji yerdeyiz

7.  Alıntı Originally Posted by golgota86 Yazıyı Oku
    Ama halka arz ederken 9 doları baz alıp 15 telden arz edip 6 tl lere getirip kaç yılda milleti inim inim inleten ondan sonra zaptirap edemediği hisse buralara onların sayesinde gelmedi eğer onlar adam olsa kağıdın her hareketlenme sinde önüne satışa kademe kademe bol bol lotla ri koyup al gülüm vergulum yapmaz normalde suan bu hissenin halka arz fıyatina gelmesine bile 15 tl var yani mal meydan da sahtekarlık ve alevere dalevere bol ji yerdeyiz

ben arz kısmına göre yazmadım...8 aylık durumunu karşılaştırdım...borsaya göre gayet güzel prim yapmış kağıt...bu kağıtta kolay para kazandırmıyorlar...speği sabrıları zorluyor...bu sebeple de kynin çoğu sadece gir-çık yapıyor..

8. Bu kağıt insana sabrı öğretir 9.60 tl iken aldım beklemeye devam .uzun vadede bekleyen kazanır.

Sayfa 293/540 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •