Sayfa 293/359 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. Maddi duran varliklar 4 770 564 691 TL Piyasa degeri su an 5 115 000 000 TL komik...

Patron Cuma gunu Naten Esen Magendeki paylarin TEB den Garantiye virmanlamis hepsini TEB i bosaltmis neden acaba Naten 2 116 469 Lot Esen 3 815 272 Magen 6 396 907 bunlar da sirket geri alimlarida dahil olabilir son 3 Aylikta ise Garanti Magende arti 10 160 000 lot Esende Garanti 5 144 981 Naten de Garanti 2 503 304 lot artida

Toplam 6 500 000 000 Tl toplam varligi son bilanco gelmeden bugunku piyasa degerinin iki kati 10 000 000 000 TL piyasa fiati spekulatif olmaktan gercek piyasa fiatini hak ettigini dusunuyorum olmasi gereken asil deger beklentiler olmadan , kaplar gelmeden vb , yatirim tavsiyesi algilamayin hissiyat sade , bol yatirimli gunler kazanclar dilerim...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Geldik fasulyenin faydalarına Naten düşüş yaşar mı yarın ?ben yükseliş trendinin 200 civarlarına devam edeceğini düşünüyorum he yarın seansı kırmızı kapatabilir fakat bugün güçlü yükseliş sergilediği için bence yarında seansı primli kapatma ihtimali yüksek oran izlemeye devam seviyorum Naten seni ve Naten yarın seansı kırmızı kapatsa bile önemli değildir büyük harekete devam.

3. Tahta da zaten Yapi kredi robotu 100 000 lot alis 99 000 satis 200 000 lotu bu robot yapiyor , Bank Of da gunluk 200 den 400 000 lot alis satis birde Deniz Yatirim var yukarilari supurup 10 Tl yukardan aldiklarini en asgidan elekten gecirerek ufak yan hesaplara veren ortak hareket ediyolar takribi 100 000 lot lar elden ele dolasiyor bu elemede ufak yatirimci takilirsa takiliyor , yatirim tavsiyesi deildir...
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

4. Waarren Bufett in bir sirketin sermayesi 1 dolar borsa degeri 80 000 Dolar mis , Waaren Buffete e sormuslar bu hissenin niye sermaye artirmiyosun artirisan hisse artar fiat duser her kes alir satar demisler , oda benim sirketimin senedi her kesin alip satacagi bir hisse olamaz benim sirketimin hissesini alan uzun vadeli tutup benle beraber ortak olmali benim sirketimin hissesini her kes alamaz alanda benle beraber yatirimci olmus olur demis , onun icin her sirketin bedelsiz ile ilgili bakis acilari farkli olabiliyor , simdi bu sirketi inceledigimizde sirket sahibi bu sirketin elamani iken calistigi bu sirketin % 99 , 5 unu patronundan satin alarak bu sirkete sahip olup bu gunlere getirdigi ve hala da bu sirketin hissesini 2019 da 4 Milyon lot kendi hissesini 20 000 Milyon Tl De halka arzda sattigi hissesini bu yil yaklasik 2 000 000 milyon lotu 140 Milyon gibi bir rakamla geri almasi sirketine ve hissesine ne kadar deger verdigini gosterir bana bu gosterge bile yeterlidir, yatirim tavsiyesi deildirr..

5. bir türlü kısmet olmayan hisselerden naten..malesef 40 tl lerden beri almak kısmet olmadı...

Alıntı Originally Posted by Bay Tomi Yazıyı Oku
    Waarren Bufett in bir sirketin sermayesi 1 dolar borsa degeri 80 000 Dolar mis , Waaren Buffete e sormuslar bu hissenin niye sermaye artirmiyosun artirisan hisse artar fiat duser her kes alir satar demisler , oda benim sirketimin senedi her kesin alip satacagi bir hisse olamaz benim sirketimin hissesini alan uzun vadeli tutup benle beraber ortak olmali benim sirketimin hissesini her kes alamaz alanda benle beraber yatirimci olmus olur demis , onun icin her sirketin bedelsiz ile ilgili bakis acilari farkli olabiliyor , simdi bu sirketi inceledigimizde sirket sahibi bu sirketin elamani iken calistigi bu sirketin % 99 , 5 unu patronundan satin alarak bu sirkete sahip olup bu gunlere getirdigi ve hala da bu sirketin hissesini 2019 da 4 Milyon lot kendi hissesini 20 000 Milyon Tl De halka arzda sattigi hissesini bu yil yaklasik 2 000 000 milyon lotu 140 Milyon gibi bir rakamla geri almasi sirketine ve hissesine ne kadar deger verdigini gosterir bana bu gosterge bile yeterlidir, yatirim tavsiyesi deildirr..
    Bedelsiz sermaye artırımı yapmayabilir Naten önümüzdeki orta vade de fakat temettü ödemesini arttırabilir daha önemlisi Naten büyüme hissesi olduğu için temettü çok önemli değil çok az temettüde verebilir.Benim için önemli olan Naten hissesinin yurt dışından iş ihale almasıdır vereceği temettüden daha önemlidir bence.

7. 273 mil. 9 aylık kar açıkladı,
    hayırlı olsun.

Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    273 mil. 9 aylık kar açıkladı,
    hayırlı olsun.
    Sn foton daha önce yazmıştiniz 4, çeyrek daha güçlü bilanço açıklayabilir diye bence iyi 3, ceyrek açıkladı sizin düşünceniz nedir ?

Sayfa 293/359 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •